Рецепт Класичний «Цезар» фото

Класичний «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Птах, Курка, Куряча грудка
Вагітним і годуючим
На обід
Салати, Салат Цезар

Салат "цезар" - одне з популярних страв в ресторанній індустрії. Його готують всюди, де можливо. Тільки обов'язково потрібна правильна заправка, щоб вийшов справжній смак. Я все описала нижче.

Найперший варіант страви був придуманий в Америці. Багато хто з нас звик до помідорів в складі цієї страви, але насправді їх там не було. Тому для вас я описала, як приготувати класичний "цезар" . Ця страва не така складна, як може здатися на перший погляд. Робіть все по інструкції - і у вас все вийде.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Оливкова олія - 8 Ст. Ложок(1 ст. Ложка в соус, інші в салат)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кнопка, скибочку - 2-3 штук (або білий хліб)
  • Листя салату - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Гірчичний - 0, 25 чайних ложки
  • Сік лимона - 1-2 чайних ложок
  • Бальзамічний оцет - 2-3 капель
  • Анчоус консервований - 3-4 штук
класичний
Закип'ятіть воду з сіллю. Покладіть яйце і відразу вимкніть вогонь. Потримайте яйце 1 хвилину. Потім розбийте його в миску.
класичний
Додайте сік лимона і гірчицю. Акуратно збийте масу блендером.
класичний
Потім влийте рослинне і оливкове масла, продовжуючи збивати.
класичний
Далі подрібніть анчоуси. Додайте їх в соус і ще раз збийте до єдиної консистенції.
класичний
А в кінці влийте бальзамічний оцет. Ще раз перемішайте. Соус готовий!
класичний
Тепер настала черга основних інгредієнтів. Грудку наріжте і промийте. Посоліть її і поперчіть. Залиште маринуватися на 20 хвилин.
класичний
6 ст. Ложок оливкової олії перемішайте з пропущеним через прес часником. Дайте настоятися маслу хвилин 10. Потім сам часник видаліть. Потім в ньому будуть смажитися крутон.
класичний
Хліб наріжте кубиками 1 з 1 см, обов'язково зріжте скориночки. Обсмажте кубики хліба в ароматному маслі.
класичний
Курку обсмажити в звичайному оливковій олії до золотистої скоринки. Все остудіть. Можете використовувати для цього гриль.
класичний
На тарілку для подачі нарвіть промиті листя салату. Викладіть шматочки курки.
класичний
Викладіть крутон. Зверху натріть сир і полийте все соусом. Смачного!

Схожі рецепти