«Цезар» з куркою класичний
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Майже кожен поважаючий себе ресторан має в своєму меню салат"Цезар" . Ця страва - справжня перевірка кухаря. Хоча це не дуже складно, але нюанси потрібно дотримати, важливо нічого не забути і не упустити.
Опис приготування:
Тому уважно прочитайте про те, як приготувати"Цезар" з куркою класичний. Чудо кулінарного мистецтва робиться в кілька простих етапів. Якщо ви спробуєте салат один раз у себе вдома, то захочете його ще не раз. Він виходить ідеальним. Краще, ніж в будь-якому ресторані. Спробуйте!
- Оливкова олія - 250 мілілітрів(100 мл - для курки, 50 мл - для грінок, 100 мл - в заправку)
- Оцет - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Лимон - 1, 5 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Куряча грудка - 4 штуки
- Батон невеликий - 1 штука
- Файл ančousa - 4 штуки
- Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Worcestershire соус - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Пармезан tёrtиy - 100 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Latuk - 4 штуки
Зробіть маринад. Змішайте сік одного лимона, оцет, масло для курки, 2 зубчики подрібненого часнику і сіль. Залийте маринадом курку. Залиште грудку на 2-4 години маринуватися.
У мисочці змішайте 50 мл олії з 2 зубчиками пропущеного через прес часнику.
Тепер займіться заправкою. У блендері змішайте анчоуси з 2 зубчиками часнику, гірчицею, бальзамічним оцтом, вустерширського соусом і соком половинки лимона. Все добре збийте. Потім додайте жовток, половина пармезану, сіль, перець і трохи масла.
Батон розрізати вздовж. Змастіть його приготовленої сумішшю з другого кроку.
Шматочки грудки обсмажте на грилі з двох сторін по 6 хвилин. Але можете курочку просто підсмажити, якщо немає гриля.
Батон теж обсмажте на грилі з обох сторін по 3 хвилини.
Готовий батон наріжте невеликими шматочками.
Курку наріжте довільно.
У салатницю нарвіть промитий латук. Зверху викладіть сухарі і курку. Залийте соус.
Зверху натріть пармезан. Перемішайте. Смачного!