Рецепт «Цезар» з куркою класичний фото

«Цезар» з куркою класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Майже кожен поважаючий себе ресторан має в своєму меню салат"Цезар" . Ця страва - справжня перевірка кухаря. Хоча це не дуже складно, але нюанси потрібно дотримати, важливо нічого не забути і не упустити.

Опис приготування:

Тому уважно прочитайте про те, як приготувати"Цезар" з куркою класичний. Чудо кулінарного мистецтва робиться в кілька простих етапів. Якщо ви спробуєте салат один раз у себе вдома, то захочете його ще не раз. Він виходить ідеальним. Краще, ніж в будь-якому ресторані. Спробуйте!

  • Оливкова олія - 250 мілілітрів(100 мл - для курки, 50 мл - для грінок, 100 мл - в заправку)
  • Оцет - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Лимон - 1, 5 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Батон невеликий - 1 штука
  • Файл ančousa - 4 штуки
  • Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Worcestershire соус - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Пармезан tёrtиy - 100 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Latuk - 4 штуки
& Quot; Цезар
Зробіть маринад. Змішайте сік одного лимона, оцет, масло для курки, 2 зубчики подрібненого часнику і сіль. Залийте маринадом курку. Залиште грудку на 2-4 години маринуватися.
& Quot; Цезар
У мисочці змішайте 50 мл олії з 2 зубчиками пропущеного через прес часнику.
& Quot; Цезар
Тепер займіться заправкою. У блендері змішайте анчоуси з 2 зубчиками часнику, гірчицею, бальзамічним оцтом, вустерширського соусом і соком половинки лимона. Все добре збийте. Потім додайте жовток, половина пармезану, сіль, перець і трохи масла.
& Quot; Цезар
Батон розрізати вздовж. Змастіть його приготовленої сумішшю з другого кроку.
& Quot; Цезар
Шматочки грудки обсмажте на грилі з двох сторін по 6 хвилин. Але можете курочку просто підсмажити, якщо немає гриля.
& Quot; Цезар
Батон теж обсмажте на грилі з обох сторін по 3 хвилини.
& Quot; Цезар
Готовий батон наріжте невеликими шматочками.
& Quot; Цезар
Курку наріжте довільно.
& Quot; Цезар
У салатницю нарвіть промитий латук. Зверху викладіть сухарі і курку. Залийте соус.
& Quot; Цезар
Зверху натріть пармезан. Перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти