«Цезар» з куркою класичний
(покроковий рецепт з фото)
Майже кожен поважаючий себе ресторан має в своєму меню салат "цезар" . Ця страва - справжня перевірка кухаря. Хоча це не дуже складно, але нюанси потрібно дотримати, важливо нічого не забути і не упустити.
Тому уважно прочитайте про те, як приготувати "цезар" з куркою класичний. Чудо кулінарного мистецтва робиться в кілька простих етапів. Якщо ви спробуєте салат один раз у себе вдома, то захочете його ще не раз. Він виходить ідеальним. Краще, ніж в будь-якому ресторані. Спробуйте!
- Оливкова олія - 250 мілілітрів(100 мл - для курки, 50 мл - для грінок, 100 мл - в заправку)
- Оцет - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Лимон - 1, 5 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Куряча грудка - 4 штуки
- Батон невеликий - 1 штука
- Файл ančousa - 4 штуки
- Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Worcestershire соус - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Пармезан tёrtиy - 100 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Latuk - 4 штуки
У мисочці змішайте 50 мл олії з 2 зубчиками пропущеного через прес часнику.
Батон розрізати вздовж. Змастіть його приготовленої сумішшю з другого кроку.
Батон теж обсмажте на грилі з обох сторін по 3 хвилини.
Курку наріжте довільно.
Зверху натріть пармезан. Перемішайте. Смачного!