Рецепт «Цезар» з куркою класичний фото

«Цезар» з куркою класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати, Салат Цезар

Майже кожен поважаючий себе ресторан має в своєму меню салат "цезар" . Ця страва - справжня перевірка кухаря. Хоча це не дуже складно, але нюанси потрібно дотримати, важливо нічого не забути і не упустити.

Тому уважно прочитайте про те, як приготувати "цезар" з куркою класичний. Чудо кулінарного мистецтва робиться в кілька простих етапів. Якщо ви спробуєте салат один раз у себе вдома, то захочете його ще не раз. Він виходить ідеальним. Краще, ніж в будь-якому ресторані. Спробуйте!

  • Оливкова олія - 250 мілілітрів(100 мл - для курки, 50 мл - для грінок, 100 мл - в заправку)
  • Оцет - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Лимон - 1, 5 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Батон невеликий - 1 штука
  • Файл ančousa - 4 штуки
  • Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Worcestershire соус - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Пармезан tёrtиy - 100 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Latuk - 4 штуки
У мисочці змішайте 50 мл олії з 2 зубчиками пропущеного через прес часнику.
Батон розрізати вздовж. Змастіть його приготовленої сумішшю з другого кроку.
Батон теж обсмажте на грилі з обох сторін по 3 хвилини.
Курку наріжте довільно.
Зверху натріть пармезан. Перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти