Клафуті зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт приготування клафути зі смородиною. Це дуже легкий і ніжний десерт для чаювання.
Начинка в клафути може бути будь-яка. Для приготування клафути зі смородиною нам знадобиться нежирне молоко, трохи цукру, свіжа (а можна і заморожену) смородина і два яйця. Можна ще його подавати з вершками або шоколадом топленим.
- Смородина - 2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 80 грам
- Манька - 50 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
Збийте яйця з половиною цукру, додайте молоко, манку і перемішайте.
Смородину перемішайте з цукром, що залишився. Викладаємо в деко для запікання, а духовку розігріваємо до 180 градусів.
Заливаємо тестом ягоду.
Щоб накривало. Відправляємо в духовку хвилин на 30 (40, це вже від духовки залежить).
Готове клафути зі смородиною нехай охолоне. Смачного!