Рецепт Клафуті зі смородиною фото

Клафуті зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Пропоную вам рецепт приготування клафути зі смородиною. Це дуже легкий і ніжний десерт для чаювання.

Опис приготування:

Начинка в клафути може бути будь-яка. Для приготування клафути зі смородиною нам знадобиться нежирне молоко, трохи цукру, свіжа (а можна і заморожену) смородина і два яйця. Можна ще його подавати з вершками або шоколадом топленим.

  • Смородина - 2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 80 грам
  • Манька - 50 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
клафуті зі смородиною - фото крок 1
Збийте яйця з половиною цукру, додайте молоко, манку і перемішайте.
клафуті зі смородиною - фото крок 2
Смородину перемішайте з цукром, що залишився. Викладаємо в деко для запікання, а духовку розігріваємо до 180 градусів.
клафуті зі смородиною - фото крок 3
Заливаємо тестом ягоду.
клафуті зі смородиною - фото крок 4
Щоб накривало. Відправляємо в духовку хвилин на 30 (40, це вже від духовки залежить).
клафуті зі смородиною - фото крок 5
Готове клафути зі смородиною нехай охолоне. Смачного!

Схожі рецепти