Рецепт Китайський салат з капусти фото

Китайський салат з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Я люблю прості овочеві салати з оригінальними заправками, постійно з ними експериментую. Покажу вам, як приготувати китайський салат з капусти із запеченою курячою грудкою. Дуже смачно і легко!

Як вид, цей салат включає в себе і різні овочі, і локшину, і куряче м'ясо. Що, він досить ситний. Зате в ньому немає майонезу, тому його я сміливо відношу до розряду не надто калорійних і їм його на вечерю без страху отримати масу зайвих калорій.

  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Мигдаль - 2 Ст. Ложки
  • Локшина скляна - 100 грам
  • Курка запечена - 200 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Часникова сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Сушений імбир - За смаком
  • Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
китайський салат з капусти - фото крок 1
Спочатку приготуємо заправку з меду, оцту, соєвого соусу, імбиру, кунжутного масла, часниковою солі і перцю. Все це добре змішаємо і поки залишимо.
китайський салат з капусти - фото крок 2
Я беру залишилася від вечері запечену курку, розриваю її руками на волокна. Локшину на пару хвилин заливаю окропом.
китайський салат з капусти - фото крок 3
Тепер вимиємо і очистимо всі овочі, мигдаль порубати, овочі подрібнити (морква зручно натерти). Я намагаюся робити дрібні шматочки, щоб вони краще просочилися заправкою. Складаємо овочі і локшину в миску.
китайський салат з капусти - фото крок 4
Тепер заправку потрібно довести до кипіння, щоб вона дала максимально насичений аромат. Потім виливаємо заправку в салат і все добре перемішуємо. Готово!

Схожі рецепти