Салат китайський з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат китайський з яловичиною в домашніх умовах зможе кожен. Це тільки здається складним, насправді ж і інгредієнти доступні, і механізм дій. Так що здивуєте своїх гостей і домашніх!
Думаю, ви погодитеся, що це дуже оригінальний рецепт приготування салату китайського з яловичиною, але я вам так скажу, - це ще спрощена версія! Але якщо хочете ще простіше все зробити, - тоді не додавайте цукор взагалі, а імбир і червоний перець замініть аналогами з пакетиків. Точно так же китайську локшину можна замінити звичайною, головне - щоб вона була тонкою і швидко варилася. Словом, розповім, як зробити салат китайський з яловичиною, а ви вже самі придумаєте, як і чим замінювати!
- Яловичина - 300 грам
- Перець болгарський - 50 грам
- Цибуля зелена - 100 грам
- Braai - 1 штука(1 пучок. Можна брати іншу зелень, якщо кінзу не подобаються)
- Часник - 3 зубчики
- Перець червоний пекучий - 1/2 штуки
- Корінь імбиру - 1/2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 5 Ст. Ложок
- Локшина скляна китайська - 50 грам
- Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
1. М'ясо і локшину для початку відваримо, відкинемо на друшляк і остудити. М'ясо ріжемо соломкою і складаємо в салатницю. Додамо соєвий соус і перемішати.
2. Болгарський перець ріжемо смужками і відправимо до м'яса. Зелень і цибулю подрібнити і посипаємо цукром. Трохи пригорнемо, щоб виділився сік, і додамо до м'яса.
3. Дрібно ріжемо часник, пекучий перець і корінь імбіря.Прогреваем на сковороді рослинне масло, а потім заливаємо ці інгредієнти. Таким соусом поливаємо салат.
4. Додамо локшину, перемішаємо. При необхідності ще додамо солі, перцю або спецій за смаком. Салат готовий!