Рецепт Кистибий з картоплею і цибулею фото

Кистибий з картоплею і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Картопля, Цибуля
Дієтичне харчування
На вечерю, На сніданок
Випічка

Якщо ви ніколи не пробували кистибий, рекомендую це зробити сьогодні! Блюдо підійде для сніданку або легкого вечері. Ніжне тісто чудово поєднується з начинкою з картоплі та цибулі.

Перед вами чудовий простий рецепт приготування татарського страви кистибий з картоплею і цибулею. Начинка для кистибия може бути різною, в цей раз я готував з картопляного пюре і обсмаженого лука. Коржі подаються до столу гарячими, не забудьте перед закладанням начинки змастити кистибий розтопленим вершковим маслом. Гарного дня!

  • Картопляне пюре - 1, 5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
  • Борошно - 3 склянки
  • Окріп - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 70 грам (розтоплене)
кистибий з картоплею і цибулею - фото крок 1
Дрібно наріжте цибулю. Зелена цибуля добре промийте і теж дрібно наріжте. Обсмажте весь цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
кистибий з картоплею і цибулею - фото крок 2
Змішайте цибулю з картопляним пюре. А тепер приготуємо тісто: просійте борошно, додайте сіль і 2 ст.Л. Рослинної олії, влийте окріп і швидко перемішайте. Через хвилину замішайте тісто. Накриваємо тісто харчовою плівкою і даємо йому відпочити 25 хвилин.
кистибий з картоплею і цибулею - фото крок 3
Розділіть тісто на невеликі шматочки і розкачайте їх в коржики (зробіть пару проколів, щоб тісто не здулося при смаженні). Смажимо коржі на сухій сковороді, обсмажуючи з обох сторін. Після чого змащуємо гарячий корж розтопленим вершковим маслом, намазуємо на одну сторону начинку, а другою стороною накриваємо. Смачного!

Схожі рецепти