Рецепт Кистибий з картоплею фото

Кистибий з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Картопля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування кистибий з картоплею. Прісноводний, обсмажена на сковороді коржик, яку начиняє картопляним пюре або кашею.

Опис приготування:

Дуже смачна страва татарської кухні. У процесі приготування коржі треба наповнювати начинкою гарячими, інакше вони будуть ламатися.

  • Вода - 250 грам
  • Борошно - 700 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Картопля, цибуля - За смаком (начинка)
  • Сіль - За смаком
кистибий з картоплею - фото крок 1
1. В миску, або будь-яку іншу посуд, вливаємо молоко (можна воду), потім додаємо яйця, сіль, масло і цукор. Все добре перемішати. Просіяне борошно висипаємо в приготовлену суміш і замісити тісто (воно не повинно прилипати до рук).
кистибий з картоплею - фото крок 2
2. Прісного тіста має вийти один кілограм. Дамо тісту трохи постояти. Відрізаємо від тіста шматочки, і качалкою розкачати в тонкі коржі.
кистибий з картоплею - фото крок 3
3. Потім кожен коржик випікаємо на розпеченій сухій сковороді (не треба сильно зарумянівать).
кистибий з картоплею - фото крок 4
4. Для начинки попередньо зварити картоплю, і зробити пюре. Картопляну начинку укладаємо на корж, а другою половинкою коржі накриваємо. Начиняти гарячими. Розтопленим маслом змащуємо кожен коржик.
кистибий з картоплею - фото крок 5
5. Коржі подавати гарячими. До них добре підійдуть солоні гриби, квашена капуста або овочевий салат.

Схожі рецепти