Рецепт Кистибий з лаваша фото

Кистибий з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Овочі , Картопля , Лаваш
На вечерю , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 5
Час приготування: 25 хв.

Kıstıbıy - татарське національне блюдо, такі собі млинці з картопляною начинкою. У цьому рецепті все гранично просто. Лаваш готувати не потрібно, адже ми беремо вже готовий продукт.

Опис приготування:

Дуже простий рецепт приготування кистибия з лаваша. Зазвичай млинці для кистибия випікають самостійно, але можна використовувати вже готовий покупної лаваш, виходить не тільки швидше, але і досить смачно. Начинка готується з картопляного пюре, розведеного молоком. При бажанні додайте обсмажену цибулю. Хай щастить!

  • Лаваш - 5 штук
  • Картопля - 6 штук
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
кистибий з лаваша - фото крок 1
Картопля очищаємо і ставимо вариться в підсоленій воді. Зварену картоплю розімніть в пюре, додавши масло і посолити.
кистибий з лаваша - фото крок 2
Поступово влийте кип'ячене молоко (гаряче). Перемішайте.
кистибий з лаваша - фото крок 3
На половину лаваша викладіть картоплю.
кистибий з лаваша - фото крок 4
Складіть лаваш навпіл, змастіть з усіх боків розтопленим вершковим маслом.
кистибий з лаваша - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти