Кистибий з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Kıstıbıy - татарське національне блюдо, такі собі млинці з картопляною начинкою. У цьому рецепті все гранично просто. Лаваш готувати не потрібно, адже ми беремо вже готовий продукт.
Дуже простий рецепт приготування кистибия з лаваша. Зазвичай млинці для кистибия випікають самостійно, але можна використовувати вже готовий покупної лаваш, виходить не тільки швидше, але і досить смачно. Начинка готується з картопляного пюре, розведеного молоком. При бажанні додайте обсмажену цибулю. Хай щастить!
- Лаваш - 5 штук
- Картопля - 6 штук
- Молоко - 400 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
Картопля очищаємо і ставимо вариться в підсоленій воді. Зварену картоплю розімніть в пюре, додавши масло і посолити.
Поступово влийте кип'ячене молоко (гаряче). Перемішайте.
На половину лаваша викладіть картоплю.
Складіть лаваш навпіл, змастіть з усіх боків розтопленим вершковим маслом.
Смачного!