Рецепт Кистибий на кефірі фото

Кистибий на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , Борошно , Овочі , Молочні продукти , Картопля , Кефір
Дієтичне харчування
На полуденок , На природу , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Kıstıbıy - прісні татарські коржі, приготовані на кефірі, з картопляною начинкою. Таку їжу можна готувати на сніданок, полуденок або брати з собою на пікнік на природі.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування кистибия на кефірі. Дуже часто кистибий готують на молоці або сметані, але оскільки у мене був кефір, я готував саме на ньому. Начинка готується з картоплі, потовченого в пюре. У начинку можна додати обсмажену цибулю і м'ясо. Вдалого дня!

  • Борошно - 0, 7 кілограма
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Картопля - 6 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Сіль - 1 За смаком
кистибий на кефірі - фото крок 1
Картопля очищаємо і ставимо варитися. Тим часом замісити круте тісто з борошна, молока і солі.
кистибий на кефірі - фото крок 2
Тепер розділіть тісто на 10-12 кульок.
кистибий на кефірі - фото крок 3
Кульки тонко розгортаємо в коржі.
кистибий на кефірі - фото крок 4
Обсмажуємо з двох сторін на сковороді, смажити без масла.
кистибий на кефірі - фото крок 5
Ось тепер, коли коржі готові, змащуємо їх маслом з обох сторін.
кистибий на кефірі - фото крок 6
Відварену картоплю потрібно розтовкти, додати яйце, молоко і масло. Приготувати пюре середньої густини, сіль за смаком.
кистибий на кефірі - фото крок 7
Формуємо кистибий. Кожен коржик змащуємо двома столовими ложками пюре, зверху накриваємо другим коржем і щільно притискаємо.
кистибий на кефірі - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти