Рецепт Кекс з сухофруктами і горіхами фото

Кекс з сухофруктами і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Фрукти , Яйця , Сухофрукти , Чорнослив , Ізюм
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 55 хв.

Класична випічка для багатьох європейських країн - кекси. Вони подаються практично на всіх святах. На своїй кухні я найчастіше запікаю їх в будній день. Наприклад, люблю робити даний рецепт.

Опис приготування:

І ви теж можете дізнатися про те, як приготувати кекс з сухофруктами і горіхами. Тут дуже багато солодких добавок, тому шматочок такої випічки, з'їдений вранці з чаєм, зарядить мозок на кілька годин. Мої діти обожнюють цей рецепт, думаю, що і для вас він виявиться одним з улюблених на кожен день.

  • Маргарин - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Волоський горіх - 1 Склянка
  • Чорнослив - 0, 5 склянки
  • Чорнослив - 0, 5 склянки
  • Ізюм - 0, 5 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 10 грам
кекс з сухофруктами і горіхами - фото крок 1
Чорнослив без кісточок промийте і наріжте на дрібні шматочки.
кекс з сухофруктами і горіхами - фото крок 2
Курагу теж помийте і наріжте, а родзинки промийте та висушіть.
кекс з сухофруктами і горіхами - фото крок 3
Горіхи подрібнити ножем на середні шматочки.
кекс з сухофруктами і горіхами - фото крок 4
Яйця збийте віночком з цукром. Додайте до них борошно. Замішайте масу. В кінці внесіть соду, гаситься оцтом.
кекс з сухофруктами і горіхами - фото крок 5
Розтопіть маргарин, але ні в якому разі не доводьте до кипіння. Влийте його в тісто разом з соком половини лимона і медом. Все добре перемішайте.
кекс з сухофруктами і горіхами - фото крок 6
В кінці в тісто додайте всі сухофрукти і горіхи. Форму для випічки трохи змастіть маслом. Влийте в неї тісто.
кекс з сухофруктами і горіхами - фото крок 7
Запікайте кекс при 160 градусах в гарячій духовці протягом 35 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти