Кефаль в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше кефалі, запеченої в духовці! Пропоную вам рецепт соковитою і пікантною риби! Спробуйте, не пошкодуєте.
Пропоную вашій увазі простий рецепт приготування кефалі в духовці у фользі! смачно, аж слинка навертаються! Так ось ваша сім'я просто не зможе встояти перед ці блюдом! Kyefali, запечена в фользі подібним чином, підкорить вас свої тонким ніжним смаком, пряним ароматом! Так що - вперед готувати.
- Kyefali - 1 штука
- Морква - 300 грам (корейською мовою)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (великий)
- Приправа - 3 чайних ложки (для риби з сіллю)
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Чистимо кефаль від луски і нутрощів. Промиваємо і просушуємо паперовим рушником.
Збризгуємо рибу лимонним соком, натираємо рибної приправою всередині і зовні. Відправляємо в холодильник на півгодини.
Поки риба в холодильнику, цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
Ставимо духовку розігріватися на 200 градусів.
На столі розстеляємо лист фольги і викладаємо половину моркви по-корейськи.
На столі розстеляємо лист фольги і викладаємо половину моркви по-корейськи.
Зверху на моркву укладаємо рибину, і робимо надрізи.
Набиваємо пузо і голову риби цибулею і зеленню.
Зверху на рибу рівномірним шаром укладаємо залишилася моркву.
Накриваємо рибу ще одним листом фольги і добре закріплюємо з усіх боків конвертом. Кладемо рибу на деко і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин.
Через 40 хвилин знімаємо верхній шар фольги, залишаємо на 10 хвилин підрум'янитися.
Готово!
Можна подавати в гарячому або холодному вигляді:)
Можна подавати в гарячому або холодному вигляді:)