Рецепт Кефаль в духовці у фользі фото

Кефаль в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви у фользі

Що може бути смачніше кефалі, запеченої в духовці! Пропоную вам рецепт соковитою і пікантною риби! Спробуйте, не пошкодуєте.

Пропоную вашій увазі простий рецепт приготування кефалі в духовці у фользі! смачно, аж слинка навертаються! Так ось ваша сім'я просто не зможе встояти перед ці блюдом! Kyefali, запечена в фользі подібним чином, підкорить вас свої тонким ніжним смаком, пряним ароматом! Так що - вперед готувати.

  • Kyefali - 1 штука
  • Морква - 300 грам (корейською мовою)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (великий)
  • Приправа - 3 чайних ложки (для риби з сіллю)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
кефаль в духовці у фользі - фото крок 1
Чистимо кефаль від луски і нутрощів. Промиваємо і просушуємо паперовим рушником.
кефаль в духовці у фользі - фото крок 2
Збризгуємо рибу лимонним соком, натираємо рибної приправою всередині і зовні. Відправляємо в холодильник на півгодини.
кефаль в духовці у фользі - фото крок 3
Поки риба в холодильнику, цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
кефаль в духовці у фользі - фото крок 4
Ставимо духовку розігріватися на 200 градусів.
На столі розстеляємо лист фольги і викладаємо половину моркви по-корейськи.
кефаль в духовці у фользі - фото крок 5
Зверху на моркву укладаємо рибину, і робимо надрізи.
кефаль в духовці у фользі - фото крок 6
Набиваємо пузо і голову риби цибулею і зеленню.
кефаль в духовці у фользі - фото крок 7
Зверху на рибу рівномірним шаром укладаємо залишилася моркву.
кефаль в духовці у фользі - фото крок 8
Накриваємо рибу ще одним листом фольги і добре закріплюємо з усіх боків конвертом. Кладемо рибу на деко і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин.
кефаль в духовці у фользі - фото крок 9
Через 40 хвилин знімаємо верхній шар фольги, залишаємо на 10 хвилин підрум'янитися.
кефаль в духовці у фользі - фото крок 10
Готово!
Можна подавати в гарячому або холодному вигляді:)

Схожі рецепти