Рецепт Каша з вишнею фото

Каша з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Крупи, Мал, Вишня
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На сніданок
Гарячі страви, Каші

Ця каша з вишнею - відмінний початок нового дня. На сніданок вона підійде найкращим чином для дорослих і дітей. Ваніль і вершки надають їй ще більшу ніжність.

Це відмінний варіант на сніданок і альтернатива іншим каш. Така рисова каша з вишнею виходить неймовірно смачною і ніжною, оскільки готується на молоці з додаванням вершків і ванільного цукру. Вона нагадує за смаком каші з дитячого харчування, а разом з ягодами або фруктами виходить надзвичайно смачною.

  • Мал - 0, 5 склянки
  • Вишня - За смаком
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Вершки - 1 Ст. Ложок
  • Цукор і ванільний цукор - За смаком
каша з вишнею - фото крок 1
1. Перед тим, як почнете варити рис, промийте його ретельно, до чистої води. Варити рис потрібно в молоці, як молочну кашу.
каша з вишнею - фото крок 2
2. Окремо проваріть вишні з цукром. Їх потрібно довести до стану сиропу, після чого пропустити через сито.
каша з вишнею - фото крок 3
3. Якщо у дитини алергія на молокосодержащие продукти, варіть рис на воді. В даному рецепті використовується звичайне пастеризоване молоко. В кінці варіння слід додати ванільний цукор і вершки, а також посолити і підсолодити до смаку. Отже, поки вариться наша рисова каша, ми готуємо до неї сироп.
каша з вишнею - фото крок 4
4. Коли вишні проваряться хвилин 5, відкиньте їх на сито, дайте стекти всій рідини, після чого вишні готові до введення в кашу.
каша з вишнею - фото крок 5
5. Коли молочна каша буде готова, викладіть зверху на неї відварені в сиропі вишні і при бажанні полийте отриманим вишневим сиропом. Подавати кашу краще в гарячому вигляді.

Схожі рецепти