Каша з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Ця каша з вишнею - відмінний початок нового дня. На сніданок вона підійде найкращим чином для дорослих і дітей. Ваніль і вершки надають їй ще більшу ніжність.
Це відмінний варіант на сніданок і альтернатива іншим каш. Така рисова каша з вишнею виходить неймовірно смачною і ніжною, оскільки готується на молоці з додаванням вершків і ванільного цукру. Вона нагадує за смаком каші з дитячого харчування, а разом з ягодами або фруктами виходить надзвичайно смачною.
- Мал - 0, 5 склянки
- Вишня - За смаком
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершки - 1 Ст. Ложок
- Цукор і ванільний цукор - За смаком
1. Перед тим, як почнете варити рис, промийте його ретельно, до чистої води. Варити рис потрібно в молоці, як молочну кашу.
2. Окремо проваріть вишні з цукром. Їх потрібно довести до стану сиропу, після чого пропустити через сито.
3. Якщо у дитини алергія на молокосодержащие продукти, варіть рис на воді. В даному рецепті використовується звичайне пастеризоване молоко. В кінці варіння слід додати ванільний цукор і вершки, а також посолити і підсолодити до смаку. Отже, поки вариться наша рисова каша, ми готуємо до неї сироп.
4. Коли вишні проваряться хвилин 5, відкиньте їх на сито, дайте стекти всій рідини, після чого вишні готові до введення в кашу.
5. Коли молочна каша буде готова, викладіть зверху на неї відварені в сиропі вишні і при бажанні полийте отриманим вишневим сиропом. Подавати кашу краще в гарячому вигляді.