Каша гречана з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять гречку, але є один спосіб зробити цю звичну кашу ще смачніше. Обов'язково додавайте овочі, наприклад цибулю, морква, часник і зелень. Виходить набагато ситніше і корисніше!
Вашій увазі представляю простий рецепт, який підкаже, як приготувати кашу гречану з цибулею. Насамперед потрібно зварити гречку, паралельно можна обсмажити цибулю з морквою. На кінцевому етапі слід з'єднати всі інгредієнти і потомить кашу з овочами ще 15 хвилин (я використовую аерогриль). При подачі на стіл додайте в кашу свіжу зелень. Хай щастить!
- Гречана крупа - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 50 грам
- Вода гаряча - 100 мілілітрів
- Петрушка - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Крупу промийте, засипте в каструлю і відварити в підсоленій воді до готовності.
Моркву і цибулю очищуємо. Морква трьом на тертці, а цибуля подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на олії до готовності.
Пересипаємо овочі в гречку. Далі готую в аерогрилі 15 хвилин, температура 200 градусів. В кінці додаємо часник, пропущений через прес, і вершкове масло.
При подачі на стіл присипаємо гречку свіжою зеленню. Смачного!