Дитяча гречана каша
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, ПП рецепти
, Пісні страви
, Рецепти сироїдіння
, Рецепти для схуднення
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Чим дитяча гречана каша повинна відрізнятися від каші для дорослих? Перш за все співвідношенням кількості крупи і молока, каша не повинна бути сухою, але не бути"розмазень" , повинна бути смачною.
Опис приготування:
Якщо ваша дитина відмовляється їсти кашу, може бути, ви її не так готуєте? Каша для дітей повинна бути смачною, не сухий, але не так, як "razmaznya & Quot; , до того ж, вона повинна бути навіть зовні привабливою. Як приготувати саме таку кашу, дивіться в покрокової інструкції до рецептом.
- Молоко - 250 мілілітрів(200 мл в кашу, 50 мл для подачі)
- Вода - 200 мілілітрів
- Крупа гречка - 100 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (сіль додавайте до смаку)
- Цукор - 2 чайних ложки (без гірки)
- Вершкове масло - 20-25 грам
Підготуйте інгредієнти.
Влейте в сотейник воду и молоко (200 мл), додайте сіль і цукор, поставте на вогонь.
Переберія крупу, добре промийте під проточною водою в ситечку.
У підігріте молоко покладіть крупу і продовжуйте варити.
Через 5 хвилин варіння додайте вершкове масло і продовжуйте варити.
Варіть кашу до готовності відповідно до вказівок на упаковці, як правило, це займе хвилин 20-25.
Каша вийшла дуже смачною, не сухий, але не так, як "razmaznya & Quot; .
До каші можна додати трохи молока (близько 50 мл), так каша буде не такою гарячою.