Дитяча гречана каша
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Чим дитяча гречана каша повинна відрізнятися від каші для дорослих? Перш за все співвідношенням кількості крупи і молока, каша не повинна бути сухою, але не бути "розмазень", повинна бути смачною.
Якщо ваша дитина відмовляється їсти кашу, може бути, ви її не так готуєте? Каша для дітей повинна бути смачною, не сухий, але не так, як"razmaznya ", до того ж, вона повинна бути навіть зовні привабливою. Як приготувати саме таку кашу, дивіться в покрокової інструкції до рецептом.
- Молоко - 250 мілілітрів(200 мл в кашу, 50 мл для подачі)
- Вода - 200 мілілітрів
- Крупа гречка - 100 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (сіль додавайте до смаку)
- Цукор - 2 чайних ложки (без гірки)
- Вершкове масло - 20-25 грам
Підготуйте інгредієнти.
Влейте в сотейник воду и молоко (200 мл), додайте сіль і цукор, поставте на вогонь.
Переберія крупу, добре промийте під проточною водою в ситечку.
У підігріте молоко покладіть крупу і продовжуйте варити.
Через 5 хвилин варіння додайте вершкове масло і продовжуйте варити.
Варіть кашу до готовності відповідно до вказівок на упаковці, як правило, це займе хвилин 20-25.
Каша вийшла дуже смачною, не сухий, але не так, як"razmaznya & Quot.
До каші можна додати трохи молока (близько 50 мл), так каша буде не такою гарячою.