Гречана каша з грибами та цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Гречана каша з грибами та цибулею стане дуже ситним недільним сніданком або вечерею в будні. Це - просте в приготуванні, бюджетне і неймовірно смачна страва. Ми додамо в кашу і хрусткий бекон.
Гречана каша з грибами та цибулею готується дуже просто! обсмажте цибулю, бекон, додайте гречку, залийте водою і варіть протягом півгодини. Додайте в кашу масло і прожарений до хрускоту бекон і насолоджуйтеся!
- Гречана крупа - 1, 5 склянки
- Вода - 2, 75 склянки
- Гриби сушені - 40-50 грам (сушених лісових )
- Цибулина - 1 штука
- Бекон - 30-40 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
1. Сушені гриби замочіть в окропі (окріп не включений в список інгредієнтів). Нехай гриби настоятися, поки ви будете готувати інші інгредієнти.
2. Бекон наріжте тонкими смужками і обсмажте в сковороді, поки не стане хрустким. Потім викладіть на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
3. На жиру від бекону обсмажте до м'якості і золотого кольору нарізану кубиками ріпчасту цибулю.
4. Поки цибуля смажиться, відкиньте гриби на друшляк, потім наріжте.
5. До готового цибулі додайте нарізані гриби, вершкове масло і гречану крупу. Смажте, помішуючи, протягом 3-4 хвилин.
6. Влийте в гречку з цибулею і грибами 2, 75 склянки окропу, Довести до кипіння і додати сіль. Понизьте вогонь до повільного і варіть 30 хвилин. Готову кашу приправте олією і беконом. Гречана каша з грибами та цибулею готова! Смачного!