Картопляний салат
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з картоплі в кращих традиціях німецької кухні. Неймовірно ситний, калорійний і, в той же час, бюджетний салат - студентам рекомендую взяти на замітку в першу чергу
Я дуже люблю картопляний салат за його простоту приготування, дешевизну інгредієнтів і ситність. Це не гурманський салат, це типове таке німецьке блюдо - примітивне, безискусственность, але зате дуже калорійне і ситне. Звичайно, харчуватися їм щодня загрожує, однак час від часу можна себе побалувати. Як і багато інших страви німецького походження, картопляний салат відмінно поєднується з пивом Сподіваюся, мій рецепт картопляного салату вам знадобиться!
- Картопля - 1 кілограм
- Крем - 1 Склянка
- Майонез - 1/2 склянки
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 1/2 штуки
- Кріп свіжий - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком

Якщо картопля молода, то його можна навіть не чистити. Просто промиваємо, нарізаємо кубиками і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Відварену картоплю охолоджуємо.

Заправка для салату робиться наступним чином - просто змішуємо майонез, сметану і яблучний оцет.

В отриману заправку додаємо дрібно-дрібно нарізану цибулю, кріп, сіль і перець.

Заливаємо остуджений (бажано, щоб картопля була тепленьким, але не гарячим і не холодним, коли ми його заправляємо) приготовленої нами заправкою, ретельно перемішуємо.

Відправляємо картопляний салат на пару годин в холодильник, після чого салат можна подавати до столу. Смачного!