Картопляні пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Картопляні пиріжки можна зустріти і під іншою назвою - ледачі! що, ці пиріжки готуються дуже легко і просто. Тому вони пішли багато господинь. Дивіться, як приготувати картопляні пиріжки!
Картопляні пиріжки можна подавати і теплими і холодними з улюбленими соусами або сметаною. Відмінно підійдуть як перекушування або полудня. Також без праці можна робити їх з будь-якою начинкою.
- Картопля - 5-6 штук
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1 Склянка(3 ст.Л. В картопля, інше для панірування)
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Rafinirovannoe масло - 50 мілілітрів (для смаження пиріжків)
Підготуйте продукти для пиріжків. Картопля вимийте, очистіть від шкірки і знову вимийте.
Поріжте крупно картопля, щоб він не сильно розварився, залийте його холодною водою, приправити сіллю і відкриває Readiness.
З готового картоплі злийте воду, додайте вершкове масло і потовчіть толкушкой, після чого остудіть до кімнатної температури.
У теплу картоплю додайте яйця і борошно, перед цим відкоригувавши на сіль картопля. Перемішайте все.
Має вийти в'язке щільне картопляне тісто.
Сформуйте пиріжок із столової ложки картопляного тіста, обваляйте його в борошні з усіх боків.
Обсмажте на рафінованій олії до красивого скоринки. Вогонь - більше середнього. На маленькому оне пиріжки можуть раслазіться.
Картопляні пиріжки готові. Зніміть їх з вогню і подайте теплими до столу.