Рецепт Картопляні пиріжки фото

Картопляні пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Картопляні пиріжки можна зустріти і під іншою назвою - ледачі! що, ці пиріжки готуються дуже легко і просто. Тому вони пішли багато господинь. Дивіться, як приготувати картопляні пиріжки!

Картопляні пиріжки можна подавати і теплими і холодними з улюбленими соусами або сметаною. Відмінно підійдуть як перекушування або полудня. Також без праці можна робити їх з будь-якою начинкою.

  • Картопля - 5-6 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1 Склянка(3 ст.Л. В картопля, інше для панірування)
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - За смаком
  • Rafinirovannoe масло - 50 мілілітрів (для смаження пиріжків)
картопляні пиріжки - фото крок 1
Підготуйте продукти для пиріжків. Картопля вимийте, очистіть від шкірки і знову вимийте.
картопляні пиріжки - фото крок 2
Поріжте крупно картопля, щоб він не сильно розварився, залийте його холодною водою, приправити сіллю і відкриває Readiness.
картопляні пиріжки - фото крок 3
З готового картоплі злийте воду, додайте вершкове масло і потовчіть толкушкой, після чого остудіть до кімнатної температури.
картопляні пиріжки - фото крок 4
У теплу картоплю додайте яйця і борошно, перед цим відкоригувавши на сіль картопля. Перемішайте все.
картопляні пиріжки - фото крок 5
Має вийти в'язке щільне картопляне тісто.
картопляні пиріжки - фото крок 6
Сформуйте пиріжок із столової ложки картопляного тіста, обваляйте його в борошні з усіх боків.
картопляні пиріжки - фото крок 7
Обсмажте на рафінованій олії до красивого скоринки. Вогонь - більше середнього. На маленькому оне пиріжки можуть раслазіться.
картопляні пиріжки - фото крок 8
Картопляні пиріжки готові. Зніміть їх з вогню і подайте теплими до столу.

Схожі рецепти