Картопляні пиріжки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний варіант ситного і смачного перекусу хочу запропонувати вам на замітку. Апетитні картопляні пиріжки з грибами в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно, і ви в цьому зараз переконаєтеся.
Подавати до столу картопляні пиріжки з грибами в домашніх умовах можна як теплими, так і холодними. Вони чудово підійдуть як перекушування на роботі або на природі, наприклад. В начинку, крім грибів, можна додати твердий або плавлений сир, терту моркву або зелень, наприклад. Просто і дуже смачно!
- Картопля - 1.5 кілограма
- Гриби - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цибулина - 2-3 штук
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Вимийте картопля, викладіть його в каструлю і відварити до готовності. Якщо варити очищену картоплю, тісто буде більш рідким.
2. Паралельно в невеликій кількості рослинного масла обсмажте нарізані кубиками цибулю і гриби. Посоліть і поперчіть начинку за смаком. Зніміть з вогню і остудіть.
3. Картопля остудіть під холодною водою і очистіть.
4. Натріть на тертці або пропустіть через м'ясорубку.
5. Додати сіль за смаком, можна додати перець. Також ви можете використовувати в рецепті приготування картопляних пиріжків з грибами найрізноманітніші спеції і трави. Vbeyte яйця, перемішайте все як слід.
6. Повинна вийти досить щільна маса, з якої легко працювати.
7. У центр невеликий коржі викладіть начинку, akkuratno кінець палиці.
8. Надайте пиріжку потрібну форму.
9. А для більш апетитною скоринки картопляні пиріжки з грибами в домашніх умовах обваляйте з усіх боків в борошні. За таким же принципом сформуйте всі інші пиріжки.
10. У глибокій сковороді (з високим стінками) розігрійте рослинне масло, викладіть в неї пірожочкі.
11. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки. Після перекладіть пиріжки на паперову серветку, прибравши залишки масла, і можна подавати до столу.