Пиріжки картопляні з грибами
(покроковий рецепт з фото)
У самий розпал грибного сезону, коли грибочків в лісі дуже багато, гріх не приготувати з них щось смачне. Простий за своєю суттю, але дуже хороший рецепт приготування пиріжків з грибами!
До вашої уваги - простий рецепт приготування пиріжків картопляних з грибами. Ви можете використовувати будь-які, доступні вам гриби. Благо, Зараз їх у продажу багато, грибний сезон все-таки. Пиріжки смажаться на сковороді до красивого рум'яного кольору. Вдалого приготування!
- Борошно пшеничне - За смаком
- Дріжджі сухі - 1 штука (упаковка)
- Вода тепла - 200 мілілітрів
- Картопля - 200 грам
- Гриби лісові - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

У склянці теплої води розчиніть дріжджі, потім додайте трохи борошна і сіль. Замішуємо еластичне тісто, залишаємо його в теплому місці.

Тим часом промийте, очистіть і відваріть грибочки.

Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його з грибами на сковороді до повної готовності. Не забудьте посолити і поперчити.

Окремо зваріть картоплю, зробіть з нього пюре і перемішайте його з грибами та цибулею.

З тіста зліпити ковбаску і розріжте її на шматочки.

Руками робимо з "ковбасок" млинець, в середину кладемо начинку і защипувати краю.

Обсмажуємо пиріжки на сковороді до повної готовності. Смажити з обох сторін.

Смачного!