Картопляні кульки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже цікава закуска з картоплі і м'яса. Виглядає оригінально, її зручно їсти, і це смачно. Записуйте рецепт, як приготувати картопляні кульки з фаршем. Порадуйте і здивуєте гостей!
Подавати блюдо можна з різними соусами (томатним, вершковим, сирним), а також з овочами і гарнірами. Завдяки цьому докладному фоторецепти, ви нарешті дізнаєтеся рецепт, як зі звичайного набору продуктів приготувати оригінальне закусочноестраву для будь-якого випадку життя.
- Картопля - 5 штук
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Куряче яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Rafinirovannoe масло - За смаком
1. Беремо всі необхідні інгредієнти.
2. Картоплю натираємо на крупній тертці, віджимаємо зайву вологу. Додаємо яйце.
3. Ретельно все перемішуємо.
4. Очищаємо цибулю, нарізаємо його досить дрібно, додаємо до фаршу, солимо і додаємо приправи. Фарш можна взяти готовий (або робимо його самостійно, можна змішати кілька видів м'яса).
5. Формуємо кульки: столовою ложкою беремо картопляну масу, в середині робимо поглиблення, куди кладемо чайну ложку фаршу, скріплюємо краю і скочується кулька.
6. Для панірування яйце розбиваємо в ємність (збиваємо його), в іншу насипаємо сухарі, обвалюють кожен кульку спочатку в яйці, а потім в сухарях.
7. У каструлі або сковороді розігріваємо олію, в розпечене масло кидаємо кульки, смажимо хвилин десять, після чого перевертаємо і смажимо ще стільки ж.
8. Приготовану страву викладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир, після чого подаємо його до столу.