Рецепт Картопляні кульки з фаршем фото

Картопляні кульки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , Фуршет
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.

Це дуже цікава закуска з картоплі і м'яса. Виглядає оригінально, її зручно їсти, і це смачно. Записуйте рецепт, як приготувати картопляні кульки з фаршем. Порадуйте і здивуєте гостей!

Опис приготування:

Подавати блюдо можна з різними соусами (томатним, вершковим, сирним), а також з овочами і гарнірами. Завдяки цьому докладному фоторецепти, ви нарешті дізнаєтеся рецепт, як зі звичайного набору продуктів приготувати оригінальне закусочноестраву для будь-якого випадку життя.

  • Картопля - 5 штук
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
картопляні кульки з фаршем - фото крок 1
1. Беремо всі необхідні інгредієнти.
картопляні кульки з фаршем - фото крок 2
2. Картоплю натираємо на крупній тертці, віджимаємо зайву вологу. Додаємо яйце.
картопляні кульки з фаршем - фото крок 3
3. Ретельно все перемішуємо.
картопляні кульки з фаршем - фото крок 4
4. Очищаємо цибулю, нарізаємо його досить дрібно, додаємо до фаршу, солимо і додаємо приправи. Фарш можна взяти готовий (або робимо його самостійно, можна змішати кілька видів м'яса).
картопляні кульки з фаршем - фото крок 5
5. Формуємо кульки: столовою ложкою беремо картопляну масу, в середині робимо поглиблення, куди кладемо чайну ложку фаршу, скріплюємо краю і скочується кулька.
картопляні кульки з фаршем - фото крок 6
6. Для панірування яйце розбиваємо в ємність (збиваємо його), в іншу насипаємо сухарі, обвалюють кожен кульку спочатку в яйці, а потім в сухарях.
картопляні кульки з фаршем - фото крок 7
7. У каструлі або сковороді розігріваємо олію, в розпечене масло кидаємо кульки, смажимо хвилин десять, після чого перевертаємо і смажимо ще стільки ж.
картопляні кульки з фаршем - фото крок 8
8. Приготовану страву викладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир, після чого подаємо його до столу.

Схожі рецепти