Картопляні деруни з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Українська кухня давно завоювала серця багатьох гурманом, багато їх страви вважають навіть споконвічно російськими. Сьогодні я розповім вам, як приготувати картопляні деруни з сиром смачно і просто.
Такі деруни виходять дуже швидко і просто. Смак сиру надає їм ніжний і м'який смак. Також їх можна готувати з м'ясом, тоді вони будуть ситніше. Подавайте їх зі сметаною, часниковим соусом або майонезно-гірчичним соусом і свіжою зеленню. Смачного!
- Картопля - 6 штук
- Борошно - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
Картопля очистіть і натріть на крупній тертці.
На дрібній тертці натріть сир і змішайте його з яйцем.
Потім об'єднайте сир і картопля, додайте борошно, сіль з перцем і все перемішайте.
У розігріту сковороду з маслом викладете по ст.Ложке картопляної маси і обсмажуйте з 2 сторін до золотистого кольору.