Рецепт Картопляні деруни з кабачками фото

Картопляні деруни з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Легка вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Смачні овочеві деруни - це оптимальний варіант насолодитися смаком і отримати необхідне насичення при прийомі їжі. Сьогодні я розповім про те, як приготувати картопляні деруни з кабачками.

Опис приготування:

Кабачок - чудовий овоч! Він містить в своєму складі масу корисних речовин: фосфор, калій, вітаміни. До того ж, калорійність у кабачка дуже невисока. Тому я часто готую саме такий варіант дерунів, так як він найбільш дієтичний.

Для заправки до цієї страви ідеально використовувати сметану. Також добре підходить грибний соус.

  • Картопля - 300 грам
  • Кабачок - 500 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок (для обсмажування)
картопляні деруни з кабачками - фото крок 1
Картопля очищаємо за допомогою ножа або Овочечистка. Натираємо на самій дрібній тертці. Також можна відправити овоч в блендер.
картопляні деруни з кабачками - фото крок 2
Кабачок чистимо від шкірки і промиваємо водою. Висушуємо і натираємо на дрібної тертці. Після чого змішуємо картоплю з кабачком, заправляємо спеціями, сіллю, рубаним часником і вбиваємо яйце.
картопляні деруни з кабачками - фото крок 3
На сковорідку наливаємо масло. Нагріваємо її максимально. У гарячому маслі обсмажуємо деруни з обох сторін.
картопляні деруни з кабачками - фото крок 4
Ось і готово наше чудове і ситне блюдо! Доповнюйте його будь-якими соусами. Смачного!

Схожі рецепти