Картопляне пюре з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Картопляне пюре практично чергову страву на кожному обідньому столі. Давайте сьогодні приготуємо його з додаванням НЕ молока і вершкового масла, а майонезу. Виходить теж дуже смачно!
Картопляне пюре може приготувати навіть початківець кулінар. Все дуже просто і швидко. Для вершкового смаку, пишності і ніжності, як правило, в пюре кладуть вершкове масло, молоко або вершки. Але якщо замість цих інгредієнтів додати один майонез, то отримаємо теж смачний і повітряний гарнір. Краще тут підійде майонез приготований в домашніх умовах.
- Картопля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Майонез - 1-1, 5 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти для приготування картопляного пюре.
Картопля очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в каструлю і залийте фільтрованої водою.
Цибулю очистіть, помийте і додайте в каструлю з картоплею.
Коли картопля закипить, посоліть за смаком і додайте лавровий лист.
Через 20 хвилин заберіть з каструлі лавровий лист. А коли цибуля розвариться, то і його. Картофель сварился, злийте воду.
Розімніть відварену картоплю в пюре.
Додайте в пюре майонез.
Перемішайте в пишну, однорідну консистенцію.
Картопляне пюре з майонезом готове. Подавайте з овочами, як самостійну страву або на гарнір до м'яса, рибі, птиці.