Картопляна запіканка з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Є маса різних рецептів запіканок. Як солодких, так і гарячих. В основному головним інгредієнтом, основою, для таких страв стає картопля. Він ідеально підходить під цю роль.
У моєму арсеналі є кілька прекрасних поєднань продуктів в такому гарячому, які мають заслужену популярність. Саме таку інструкцію про те, як приготувати картопляну запіканку з курячою грудкою, я вам і розповім. Ці продукти разом творять чудеса в багатьох стравах.
- Куряча грудка - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Картопля - 10 штук
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Кріп сухий - За смаком
- Сіль - За смаком
Грудку промийте і дрібно наріжте. Морква з картоплею помийте, чистий, наріжте шматочками. Лук почистіть і подрібніть.
Форму для запікання змастіть маслом. Покладіть в неї шар картоплі, потім курку, цибуля, морква і знову картопля. Кожен шар посоліть.
Приготуйте заливку: яйця збийте з кропом, сіллю, сметаною.
Заливкою полийте всю запіканку і закрийте її зверху фольгою.
Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин. Потім зніміть фольгу і готуйте ще 5 хвилин. Смачного!