Картопляна запіканка з капустою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна і ситна запіканка припаде до смаку всій родині: ніжна капуста з ароматними грибами під картопляним пюре готується просто, зате нагодувати можна більшу компанію! дивіться рецепт!
Картопляну запіканку можна готувати з чим завгодно: з м'ясом або рибою, овочами, грибами або консервами. Картопляна запіканка з капустою - це відмінне пісне блюдо, яке можна приготувати не тільки в пост. Для приготування картопляної запіканки з капустою в духовці я також додаю трохи грибочків (звичайних печериць) для аромату. В цілому рецепт, як приготувати картопляну запіканку з капустою, простий. Дивіться і запам'ятовуйте!
- Картопля - 900 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 130 грам
- Капуста - 300 грам
- Крем - 150 грам
- Спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
Картоплю почистіть і поріжте, поставте її варитися. А поки приготуйте начинку: поріжте гриби.
Наріжте тонко капусту.
Очистіть, промийте і наріжте тонкими півкільцями цибулю.
З відвареної картоплі зробіть пюре. А поки воно остигає, обсмажте гриби з цибулею на сковороді в маслі.
Капусту теж обсмажте, тільки окремо.
Змастіть маслом дно форми для випічки. Викладіть половину картопляного пюре.
Зверху покладіть гриби.
Потім - капусту.
Зверху рівномірно накрийте другою частиною пюре, змастіть сметаною і посипте панірувальними сухарями.
Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
Готову картопляну запіканку з капустою в духовці подавайте з зеленню і сметаною. Смачного!