Картопляна запіканка з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете смачно і ситно перекусити? Приготуйте картопляну запіканку з капустою. Голодним, після такої страви, точно ніхто не залишиться.
Картопляна запіканка з капустою НЕ вибаглива в плані інгредієнтів. Будьте уважні, коли купуєте бринзу, вона може бути надто солоною. В цьому випадку, варто відязикатися від використання солі в приготуванні. Нижче представлений покроковий хід приготування. Хай щастить!
- Картопля - 1 кілограм
- Цвітна капуста - 1 штука
- Бринза - 300 грам
- Яйця - 6 штук
- Майонез - 200 грам
- Аджика - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Відваріть картоплю в шкірці.
Цвітну капусту наріжте. Обсмажити на рослинному маслі, близько 10 хвилин і додати аджику. Чи не солити. Гасити до готовності капусти.
Картопля наріжте кільцями і акуратно викладіть в попередньо змащену олією форму для випічки. Сіль за смаком.
Зверху на картоплю викладіть половину цвітної капусти.
Бринзу натираємо на тертку і викладаємо на капусту 1/3 частина.
Зверху знову викладаємо картопля. А далі повторюємо по колу. Капуста-бринза-картопля і тд. Має вийти 3 шару картоплі і 2 шару начинки.
Збийте яйця з майонезом.
Залийте запіканку отриманою сумішшю, зверху посипте залишками бринзи. Ставимо в духовку на 25-30 хвилин, температура 180 градусів.
Готово!