Картопля, запечений в духовці з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Картопля, запечений в духовці з зеленню, - це дуже універсальне блюдо і просте в своєму приготуванні. Їм можна нагодувати велику групу людей, які точно залишаться ситі. Йде і як гарнір.
У цьому рецепті ви можете використовувати будь-які інші комбінації приправ, наприклад, сюди добре піде приправа для курки. Часник можна розчавити в пресі для часнику. Про все інше вам розповість рецепт картоплі, запеченого в духовці з зеленню Удачі, друзі товариші!
- Картопля - 8-10 штук
- Зелена цибуля - 1+1/2 Ст. Ложки (нарізати)
- Свіжий кріп - 1+1/2 Ст. Ложки (нарізати)
- Чебрець - 4 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
Наріжте картоплю часточками, покладіть в каструлю і залийте водою, щоб вона повністю покрила картоплю. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Розігрійте духовку до 350 градусів, оберніть деко листом фольги. Наріжте всю зелень, залийте маслом, порубати часник і перемішайте суміш.
Викладіть картоплю в миску, полийте його готовою сумішшю з трав, гарненько перемішайте і викладіть на деко.
Розподіліть картопля одним шаром. Випікайте близько 20-30 хвилин до появи золотистої скоринки.