Рецепт Картопля з салом в мікрохвильовці фото

Картопля з салом в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Картопля з салом в мікрохвильовці виходить нітрохи не гірше, ніж в духовці або в печі. Такий"ледачий" обід дуже популярний у нас вдома по буднях - ми всі працюємо, часу немає… рецепт виручає.

Опис приготування:

Коли хочеться простий і ситної їжі і зовсім не хочеться стояти і плити, вас виручить цей практично класичний рецепт картоплі з салом. Мікрохвильовка прискорить процес приготування, а блюдо буде смачним і ситним. Отже, читайте - і ви дізнаєтеся, як приготувати картоплю з салом в мікрохвильовці, а значить - одним простим, але смачним блюдом в вашому кулінарному арсеналі стане більше

1. Картопля добре миємо й розрізаємо на половинки.

2. Сало нарізаємо тонкими скибочками.

3. Картоплю укладаємо в посуд для мікрохвильовки зрізом догори, солимо.

4. Прикриваємо картопельку скибочкою сала, вкриваємо посуд плівкою для мікрохвильовки.

5. Ставимо в НВЧ піч на 15-20 хвилин( залежить від сорту картоплі). Готуємо при потужності 600-700 ват.

6. Якщо вам хочеться"рум'яної скоринки" , то зніміть плівку хвилини за 3-4 до кінця готування.

7. Перед подачею на стіл, посипте рубаною зеленню.

Блюдо дуже ситне, тому на ніч краще не наїдатися


  • Картопля - 6 штук (середньої величини)
  • Сало - 100 грам
  • Зелень кропу, петрушки - 30 грам
  • Сіль - 1-2 Щепоток(Если сало соленое - Соли добавляем поменьше)
Коли хочеться простий і ситної їжі і зовсім не хочеться стояти і плити, вас виручить цей практично класичний рецепт картоплі з салом. Мікрохвильовка прискорить процес приготування, а блюдо буде смачним і ситним. Отже, читайте - і ви дізнаєтеся, як приготувати картоплю з салом в мікрохвильовці, а значить - одним простим, але смачним блюдом в вашому кулінарному арсеналі стане більше

1. Картопля добре миємо й розрізаємо на половинки.

2. Сало нарізаємо тонкими скибочками.

3. Картоплю укладаємо в посуд для мікрохвильовки зрізом догори, солимо.

4. Прикриваємо картопельку скибочкою сала, вкриваємо посуд плівкою для мікрохвильовки.

5. Ставимо в НВЧ піч на 15-20 хвилин( залежить від сорту картоплі). Готуємо при потужності 600-700 ват.

6. Якщо вам хочеться"рум'яної скоринки" , то зніміть плівку хвилини за 3-4 до кінця готування.

7. Перед подачею на стіл, посипте рубаною зеленню.

Блюдо дуже ситне, тому на ніч краще не наїдатися

Схожі рецепти