Картопля з часником і кропом
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, це найпростіше і смачне блюдо, яке може приготувати кожен. Аромат вареної картоплі, смаженого часнику і кропу не залишить вас байдужими. Всім любителям картоплі присвячується!
Сьогодні вашій увазі пропоную рецепт дуже простого гарніру - картоплі з часником і кропом. Такий гарнір чудово підійде практично до будь-якої страви з м'яса, птиці або риби. Удачі в приготуванні!
- Молода картопля - 6 штук
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - - За смаком
- Чорний мелений перець - - За смаком
1. Молода картопля приблизно одного розміру добре помити за допомогою щітки, розрізати на 4 частини вздовж і зварити.
2. На добре розігрітій сковороді розтопити вершкове масло.
3. Часник дрібно рубаємо. Кріп дрібно кришимо.
4. Додаємо в розпечене масло нарізаний часник. Коли часник віддасть свій запах - кріп.
5. Посолити, поперчити.
6. Готової підливою полити зварену Зарен картоплю.