Картопля з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще, ніж молода картопля з кропом? це просте, але всіма улюблене блюдо, яке ніколи не набридне. Мій рецепт картоплі з кропом чи когось здивує, але новачкам знадобиться.
Рецепт приготування картоплі з кропом знайомий багатьом. Ця страва з задоволенням їдять як дорослі, так і діти. Для цього рецепта прекрасно підійде як молодий, так і не дуже молода картопля.
Отже, готуємо:
1. Картопля вимити і почистити. Ранній молода картопля досить просто добре помити.
2. Найкраще заливати картопля окропом. Так що в каструлю з очищеним картоплею налити води і поставити на вогонь.
3. Коли картопля закипить, трохи посолити і залишити варитися на повільному вогні.
4. Кріп вимити і добре просушити. Дрібно нарізати.
5. З готового картоплі злити воду і додати вершкове масло. Щоб картопля не розвалилася, найкраще її перемішувати, а накривши кришкою, добре потрусити. Таким чином вона змішається з маслом і залишиться цілою.
6. Після того, як масло добре розтане, засипати картопля кропом і можна подавати до столу.
Цей простий рецепт картоплі з кропом можна доповнити пікантним соусом. Для цього необхідно подрібнити часник (натерти на тертці або видавити через прес) і змішати його зі сметаною. Можна полити соусом відразу або подавати його до столу окремо.
Удачі і приємного апетиту!
- Картопля - 500 грам
- Кріп - 20 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
Отже, готуємо:
1. Картопля вимити і почистити. Ранній молода картопля досить просто добре помити.
2. Найкраще заливати картопля окропом. Так що в каструлю з очищеним картоплею налити води і поставити на вогонь.
3. Коли картопля закипить, трохи посолити і залишити варитися на повільному вогні.
4. Кріп вимити і добре просушити. Дрібно нарізати.
5. З готового картоплі злити воду і додати вершкове масло. Щоб картопля не розвалилася, найкраще її перемішувати, а накривши кришкою, добре потрусити. Таким чином вона змішається з маслом і залишиться цілою.
6. Після того, як масло добре розтане, засипати картопля кропом і можна подавати до столу.
Цей простий рецепт картоплі з кропом можна доповнити пікантним соусом. Для цього необхідно подрібнити часник (натерти на тертці або видавити через прес) і змішати його зі сметаною. Можна полити соусом відразу або подавати його до столу окремо.
Удачі і приємного апетиту!