Рецепт Картопля з кропом фото

Картопля з кропом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Зелень , Кріп
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Що може бути краще, ніж молода картопля з кропом? це просте, але всіма улюблене блюдо, яке ніколи не набридне. Мій рецепт картоплі з кропом чи когось здивує, але новачкам знадобиться.

Опис приготування:

Рецепт приготування картоплі з кропом знайомий багатьом. Ця страва з задоволенням їдять як дорослі, так і діти. Для цього рецепта прекрасно підійде як молодий, так і не дуже молода картопля.

Отже, готуємо:

1. Картопля вимити і почистити. Ранній молода картопля досить просто добре помити.

2. Найкраще заливати картопля окропом. Так що в каструлю з очищеним картоплею налити води і поставити на вогонь.

3. Коли картопля закипить, трохи посолити і залишити варитися на повільному вогні.

4. Кріп вимити і добре просушити. Дрібно нарізати.

5. З готового картоплі злити воду і додати вершкове масло. Щоб картопля не розвалилася, найкраще її перемішувати, а накривши кришкою, добре потрусити. Таким чином вона змішається з маслом і залишиться цілою.

6. Після того, як масло добре розтане, засипати картопля кропом і можна подавати до столу.

Цей простий рецепт картоплі з кропом можна доповнити пікантним соусом. Для цього необхідно подрібнити часник (натерти на тертці або видавити через прес) і змішати його зі сметаною. Можна полити соусом відразу або подавати його до столу окремо.

Удачі і приємного апетиту!


  • Картопля - 500 грам
  • Кріп - 20 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
Рецепт приготування картоплі з кропом знайомий багатьом. Ця страва з задоволенням їдять як дорослі, так і діти. Для цього рецепта прекрасно підійде як молодий, так і не дуже молода картопля.

Отже, готуємо:

1. Картопля вимити і почистити. Ранній молода картопля досить просто добре помити.

2. Найкраще заливати картопля окропом. Так що в каструлю з очищеним картоплею налити води і поставити на вогонь.

3. Коли картопля закипить, трохи посолити і залишити варитися на повільному вогні.

4. Кріп вимити і добре просушити. Дрібно нарізати.

5. З готового картоплі злити воду і додати вершкове масло. Щоб картопля не розвалилася, найкраще її перемішувати, а накривши кришкою, добре потрусити. Таким чином вона змішається з маслом і залишиться цілою.

6. Після того, як масло добре розтане, засипати картопля кропом і можна подавати до столу.

Цей простий рецепт картоплі з кропом можна доповнити пікантним соусом. Для цього необхідно подрібнити часник (натерти на тертці або видавити через прес) і змішати його зі сметаною. Можна полити соусом відразу або подавати його до столу окремо.

Удачі і приємного апетиту!

Схожі рецепти