Картопля в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Картопля - один з найпопулярніших гарнірів на друге або вечерю, але як готувати тим, хто любить користуватися мультиваркою? У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати картоплю в мультиварці.
Опис приготування:
Картопля подавайте з рубаною зеленню і часниковим соусом.
Такий гарнір підійде до будь-якого виду м'яса або птиці, також таку картоплю можна давати їсти дітям.
Картопля виходить легко і швидко і обов'язково сподобається вашим близьким.
Смачного!
- Картопля - 4 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 0, 5 зубчики
- Кріп і петрушка - 1 пучок
- Чорний перець - За смаком
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
1
Картопля наріжте на скибочки або шматочки будь-який інший форми.
2
Картопля обваляйте в мисці з рослинним маслом, приправте сіллю і перцем, перемішайте.
3
Викладіть картоплю в мультиварку і поставте її в режим"Випічка" з 30 хвилин.
4
Для 5 хвилин закінчення до готування покладіть порубаний часник і перемішайте.