Картопля тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч рецептів гасіння картоплі в мультиварці. Я хочу запропонувати вам найпростіший і мій улюблений рецепт. Картопля гаситься без м'яса і масла, а виходить неймовірно смачною.
Картопля тушкована в мультиварці буде прекрасним гарніром до будь-якої страви. Більш того, блюдо це дуже легке, корисне і низькокалорійне, так як картопля гаситься без м'яса і масла. Овочі готуються у власному соку і тому насичуються смаком і ароматом.
- Картопля - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Сіль, спеції - - За смаком
1
Картопля очистіть і наріжте кубиками (сторона кубика - приблизно 2-2.5 см). Цибулю і моркву також очистіть і дрібно наріжте. Гриби помийте і наріжте пластинками.
2
Перекладіть овочі в чашу мультиварки.
3
Закрийте кришку і виберіть режим "гасіння", таймер встановіть на 1 час.
4
Після звукового сигналу відкрийте кришку і вимкніть мультиварку. Розкладіть картопля по тарілках і прикрасьте свіжою зеленню.