Тушкована картопля з індичкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми приготуємо дієтичний і цілком собі насичений обід. В мультиварці готується все легко і просто. Я опишу в декількох кроках, як приготувати тушковану картоплю з індичкою в мультиварці.
У приготуванні я використовувала гомілку індички. Але це зовсім не обов'язково, в принципі підійде будь-яка частина птиці. В якості спецій тут добре підходять коріандр і мелений чорний перець. Вдалого приготування!
- Гомілку індички - 1 кілограм
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
Лук очищаємо і обмиваємо в проточній воді. Ріжемо на обробній дошці не надто великими півкільцями.
Індичку натираємо спеціями. Кладемо на дно мультиварки, змащеній двома ложками олії. Кидаємо також порубаний лук. Ставимо на режим "випічка", час - 20 хвилин.
Картопля очищаємо від шкірки. Моєму холодною водою. Ріжемо великими брусочками і обсмажуємо до золотистої скоринки на сковороді, змащеній 3 ложками оливкової олії. Потім рум'яний картопля кидаємо в чашу мультиварки. Ставимо режим "гасіння", час - 2 годину.
У цей час можна зробити масу речей, наприклад - приготувати ще що-небудь до обіду. У цьому великий плюс будь-який мультиварки. Як тільки час на таймері закінчиться, відкриваємо кришку мультиварки, розкладаємо блюдо порційно по тарілках. Така смакота! Смачного!