Тушкована капуста з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Тушнов овочі з м'ясом для мене одне з найбільш ситних і простих страв на кожен день. Тому можна не боятися і пробувати різні поєднання продуктів. Завжди знайдеться щось цікаве.
Давайте я вам розповім, як приготувати тушковану капусту з індичкою. Технологія нехитра, і робиться страва не дуже довго. М'ясо птиці виходить м'яким за рахунок гасіння. Ну, а овочі, приготовані цим способом, - це класика. Візьміть собі на замітку цей простий рецепт.
- Індичка - 800 грам
- Білокачанна капуста - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Прованські трави - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Суміш перців - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Вода - 125 мілілітрів
Філе помийте і наріжте шматочками. Потім обсмажте його на оливковій олії в каструлі з товстим дном.
Почистіть і поріжте цибулю кубиками. Додайте його до м'яса, готуйте 5 хвилин.
Морква помийте, почистіть і крупно натріть в каструлю. Також всипте прованські трави, смажте ще 7 хвилин.
Капусту тонко нашаткуйте. Додайте її до решти інгредієнтів. Зверху влийте томатну пасту, покладіть лавровий лист, приправити сіллю, поперчіть. Залийте водою і тушкуйте під кришкою 50 хвилин на маленькому вогні.
Через 50 хвилин блюдо буде готово! подрібніть петрушку, подавайте блюдо разом з нею до столу.