Тушкована капуста з індичкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою мультиварки ваші улюблені страви готуються ще швидше і простіше! показую, як приготувати тушковану капусту з індичкою в мультиварці. Це дуже ситне і смачне блюдо для всієї родини.
Індичка дуже добре поєднується з капустою, вона набагато більш ситна, ніж курка, але готується швидше, ніж свинина або яловичина. Для приготування тушкованої капусти з індичкою в мультиварці нам знадобиться середньої величини качан капусти, томатна паста для кольору і смаку, цибуля і морква. І, звичайно, філе індички.
- Індичка - 300 грам
- Капуста - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Вода - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Поріжте кубиками цибулю, морквину натріть на тертці. У чашу мультиварки налийте рослинне масло, включите режим "випічка" на сорок хвилин, кришку закривати не треба.
Викладіть в мультиварку цибулю.
Викладіть в мультиварку цибулю.
Додайте моркву. Перемішайте, нехай обсмажаться овочі.
Індичку поріжте кубиками. Потім м'ясо додайте до овочів в мультиварку. Продовжуйте смажити, перемішавши.
Поки овочі та птиця смажаться, нашинкуйтекапусту. Потім капусту додайте в чашу мультиварки, перемішайте з індичкою і закрийте кришку мультиварки. Готуйте до кінця режиму і звукового сигналу.
Змішайте воду з томатною пастою.
Влийте отриманий томатний розчин в капусту після сигналу і включите режим "гасіння" ще на годину.
До закінчення гасіння додайте спеції за смаком. Ось така готова тушкована капуста з індичкою в мультиварці. Смачного.