Картопля по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і ситне гаряча страва з вареної картоплі, копченої ковбаси і яєць! Чудовий варіант для буденного обіду або вечері! Обов'язково приготуйте для своїх близьких!
В оригінальному рецепті використовується копчена ковбаса з паприкою - corizo! Але якщо ви не знайшли - не біда! Готуйте з будь-копченої і можете посипати шматочки ковбаси сухий паприкою. Запіканка виходить чудова! Розповім вам детально, як приготувати картоплю по-угорськи!
- Картопля - 5-6 штук (варений)
- Куряче яйце - 4 штуки(3 варених і 1 сире)
- Ковбаса копчена - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Зелень - За смаком (для подачі)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля заздалегідь відварити в мундирі в підсоленій за смаком воді. Три яйця з чотирьох теж заздалегідь відваріть.
У рослинному маслі обсмажте нарізаний півкільцями цибулю до прозорості. Потім додайте часник і смажте ще 1 хвилину.
Форму змастіть рослинною олією. Картопля очистіть і наріжте кружальцями. Першим шаром викладіть половину наявного картоплі.
Другий шар - обсмажені овочі.
Третій шар - нарізані кружальцями яйця.
Четвертий шар - нарізана ковбаса. Можна присипати паприкою.
Останнім шаром викладіть другу половину картоплі.
Сире яйце збийте зі сметаною, посоліть за смаком і залийте запіканку.
Запікайте 20-25 хвилин при температурі 190 градусів.
Посипте запіканку свіжою рубаною зеленню і подавайте до столу!
Смачного!