Картопля по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і ситне гаряча страва з вареної картоплі, копченої ковбаси і яєць! Чудовий варіант для буденного обіду або вечері! Обов'язково приготуйте для своїх близьких!
В оригінальному рецепті використовується копчена ковбаса з паприкою - corizo! Але якщо ви не знайшли - не біда! Готуйте з будь-копченої і можете посипати шматочки ковбаси сухий паприкою. Запіканка виходить чудова! Розповім вам детально, як приготувати картоплю по-угорськи!
- Картопля - 5-6 штук (варений)
- Куряче яйце - 4 штуки(3 варених і 1 сире)
- Ковбаса копчена - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Зелень - За смаком (для подачі)

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля заздалегідь відварити в мундирі в підсоленій за смаком воді. Три яйця з чотирьох теж заздалегідь відваріть.

У рослинному маслі обсмажте нарізаний півкільцями цибулю до прозорості. Потім додайте часник і смажте ще 1 хвилину.

Форму змастіть рослинною олією. Картопля очистіть і наріжте кружальцями. Першим шаром викладіть половину наявного картоплі.

Другий шар - обсмажені овочі.

Третій шар - нарізані кружальцями яйця.

Четвертий шар - нарізана ковбаса. Можна присипати паприкою.

Останнім шаром викладіть другу половину картоплі.

Сире яйце збийте зі сметаною, посоліть за смаком і залийте запіканку.

Запікайте 20-25 хвилин при температурі 190 градусів.

Посипте запіканку свіжою рубаною зеленню і подавайте до столу!

Смачного!