Картопля на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Не так давно я дізналася новий рецепт приготування картоплі на грилі, яким хочу поділитися з вами - впевнена, цей незвичайний, красивий і смачний гарнір нейдет своїх шанувальників серед гостей сайту!
Блюдо абсолютно універсальне! Судіть самі: картопля на грилі
Підходить і для обіду, і для вечері і для полудня. Його із задоволенням їдять і діти, і дорослі. Приготувати можна як вдома, так і на природі. Він цілком доречний на святковому столі або фуршеті. Ну і, нарешті, картопля на грилі можна використовувати не тільки як гарнір, але і як гарячу закуску під пиво - пара різних соусів, і ви спокійно йдете відпочивати, поки чоловік з друзями дивляться футбол.
Крім того, обходиться приготування цієї страви зовсім недорого, і калорій в ньому набагато менше, ніж в смаженої картоплі. Ну що, вам захотілося дізнатися, як приготувати картоплю на грилі? тоді приступимо.
- Картопля - 1 кілограм
- Часник - 5-6 зубчиків
- Чебрець сушений - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
Скласти в каструлю, залити холодною водою і відварити напівготовності - буквально 5 хвилин.
Потім воду злити, а картоплі дати добре обсохнути на рушник.