Картопля на грилі в маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Чому багатьма людьми так улюблені страви на грилі? Все тому що виходить приголомшлива корочка, звабливий запах і неймовірний смак. Особливо це далося взнаки в цьому рецепті. Читайте і пробуйте!
Пропоную вам сьогодні дізнатися про те, як приготувати картоплю на грилі в маринаді. Для цього вам знадобиться молоді маленькі бульби, тоді зовні вийде хрустка скоринка, а всередині - м'яка серцевина. Смак і аромат виходить неймовірний завдяки поєднанню гірчиці з травами.
- Картопля маленький - 500 грам
- Дижонская гірчиця - 50 грам
- Майонез - 50 грам
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Чебрець сухий мелений - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
1. Ретельно помийте картопля, а потім надішліть його в каструлю з водою. Варіть бульби протягом 12 хвилин.
2. Після цього остудіть її проточною водою.
3. Зробіть маринад. Змішайте майонез, сіль, перець, чебрець, дрібно нашатковану часник.
4. Після цього картоплю розріжте на половинки і змастити їх в маринаді.
5. Потім запікайте до готовності половинки на грилі протягом 3-х хвилин.
6. Подавайте картопля з нашаткованої петрушкою. Смачного!