Рецепт Картопля на грилі в маринаді фото

Картопля на грилі в маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На природу , Літні
Гарніри
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Чому багатьма людьми так улюблені страви на грилі? Все тому що виходить приголомшлива корочка, звабливий запах і неймовірний смак. Особливо це далося взнаки в цьому рецепті. Читайте і пробуйте!

Опис приготування:

Пропоную вам сьогодні дізнатися про те, як приготувати картоплю на грилі в маринаді. Для цього вам знадобиться молоді маленькі бульби, тоді зовні вийде хрустка скоринка, а всередині - м'яка серцевина. Смак і аромат виходить неймовірний завдяки поєднанню гірчиці з травами.

  • Картопля маленький - 500 грам
  • Дижонская гірчиця - 50 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Петрушка, гілочка - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Чебрець сухий мелений - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
картопля на грилі в маринаді - фото крок 1
1. Ретельно помийте картопля, а потім надішліть його в каструлю з водою. Варіть бульби протягом 12 хвилин.
картопля на грилі в маринаді - фото крок 2
2. Після цього остудіть її проточною водою.
картопля на грилі в маринаді - фото крок 3
3. Зробіть маринад. Змішайте майонез, сіль, перець, чебрець, дрібно нашатковану часник.
картопля на грилі в маринаді - фото крок 4
4. Після цього картоплю розріжте на половинки і змастити їх в маринаді.
картопля на грилі в маринаді - фото крок 5
5. Потім запікайте до готовності половинки на грилі протягом 3-х хвилин.
картопля на грилі в маринаді - фото крок 6
6. Подавайте картопля з нашаткованої петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти