Картопля в фользі на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте пікнік і роздумуєте над гарніром до м'яса? картопелька - це завжди відмінна ідея, згодні? дуже ароматний, смачний і зовсім нескладний варіант я якраз хочу вам показати.
Хочу показати вам, як приготувати картоплю в фользі на грилі з соком лимона, шалот і чебрецем. Виходить настільки інтенсивний аромат і смак, що ніхто не зможе встояти Молода картопля можна запікати прямо в шкірці, нарізавши кубиками або половинками.
- Картопля - 1.2 кілограма (приблизно)
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Сік лимона - 1/4 склянки
- Шалот - 2 штуки
- Чебрець - 2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Вимийте як слід і наріжте картоплю. Викладіть на 4 листа фольги. Додайте оливкову олію, чебрець, подрібнений шалот, сіль, перець і сік лимона. Акуратно перемішайте.
2. Загорніть щільно кожен лист, щоб вийшов конвертик.
3. І відправте на розігріту решітку.
4. Запікайте картопля 20-35 хвилин в залежності від жару і розміру шматочків. Готовність можна перевірити, акуратно проколів конверт зубочисткою.