Рецепт Каррі з курки фото

Каррі з курки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Хоча індійська кухня дуже специфічна, але кілька страв з неї можна взяти на замітку. Головне, знайти для себе потрібні пропорції спецій і гостроти. Так що записуйте рецепт!

Опис приготування:

Напевно, багато з вас чули про каррі. Але ось що це таке, знають не всі. Тому уважно прочитайте, як приготувати каррі з курки. Досить простий варіант, один з класичних. Інгредієнти потрібні найдоступніші. Природно, під таке гаряче найкраще підходить рис на гарнір.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Болгарський перець - 0, 5 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 210 мілілітрів
  • Каррі - 3 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
каррі з курки - фото крок 1
Лук з часником почистіть і наріжте. Обсмажте ці овочі в розігрітій олії в каструлі.
каррі з курки - фото крок 2
Далі в каструлю додайте каррі і томатну пасту. Смажте інгредієнти пару хвилин, помішуючи.
каррі з курки - фото крок 3
Потім додайте дрібно нарізану грудку. Обсмажте все разом 5 хвилин. Потім влийте воду. Готуйте 30 хвилин на повільному вогні, помішуючи.
каррі з курки - фото крок 4
В кінці додайте довільно нарізаний перець і сіль. Гасіть ще 4 хвилини. Подавайте блюдо з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти