Каррі з курки
(покроковий рецепт з фото)
Хоча індійська кухня дуже специфічна, але кілька страв з неї можна взяти на замітку. Головне, знайти для себе потрібні пропорції спецій і гостроти. Так що записуйте рецепт!
Напевно, багато з вас чули про каррі. Але ось що це таке, знають не всі. Тому уважно прочитайте, як приготувати каррі з курки. Досить простий варіант, один з класичних. Інгредієнти потрібні найдоступніші. Природно, під таке гаряче найкраще підходить рис на гарнір.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 210 мілілітрів
- Каррі - 3 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Лук з часником почистіть і наріжте. Обсмажте ці овочі в розігрітій олії в каструлі.
Далі в каструлю додайте каррі і томатну пасту. Смажте інгредієнти пару хвилин, помішуючи.
Потім додайте дрібно нарізану грудку. Обсмажте все разом 5 хвилин. Потім влийте воду. Готуйте 30 хвилин на повільному вогні, помішуючи.
В кінці додайте довільно нарізаний перець і сіль. Гасіть ще 4 хвилини. Подавайте блюдо з гарніром. Смачного!