Зелений каррі з курки
(покроковий рецепт з фото)
Зелений каррі з курки - гостре ароматне блюдо, готується з різними спеціями. Часу потрібно трохи, але потрібна відповідна глибока сковорода. Дуже легке, ніжно-гостре блюдо. Його хвалять все!
Зелений каррі з курки мені дуже подобається незвичайним пряним смаком. Замість кокосового молока я беру вершки. Виходить дуже навіть смачно. Всі спеції потрібно додавати обережно, постійно пробуючи, щоб не зіпсувати страву. Цедру додавайте разом з соком лайма за п'ять хвилин до приготування страви. Всього на сковороді зелений каррі з курки готується 25 хвилин. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряче філе - 500 грам
- Вода - 125 грам
- Цибуля - 1 штука
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Зелений каррі - 2 Ст. Ложки
- Кокосове молоко - 375 мілілітрів
- Зелена квасоля - 100 грам
- Сік лайма - 1 Ст. Ложка
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 2 чайних ложки
- Braai - 7 штук (листочки)
На сковороді розігріти масло, обсмажити цибулю і зелене каррі. Смажити кілька хвилин.
Додати кокосове молоко і воду, довести до кипіння.
Додати курку і квасоля, перемішати. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати 15-20 хвилин.
Додайте соєвий соус.
Додайте сік лайма.
Додайте цукор, сіль. Перемішайте. В самому кінці додайте зелень.
Подавайте з рисом. Смачного!