Рецепт Зелений каррі з курки фото

Зелений каррі з курки
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви

Зелений каррі з курки - гостре ароматне блюдо, готується з різними спеціями. Часу потрібно трохи, але потрібна відповідна глибока сковорода. Дуже легке, ніжно-гостре блюдо. Його хвалять все!

Зелений каррі з курки мені дуже подобається незвичайним пряним смаком. Замість кокосового молока я беру вершки. Виходить дуже навіть смачно. Всі спеції потрібно додавати обережно, постійно пробуючи, щоб не зіпсувати страву. Цедру додавайте разом з соком лайма за п'ять хвилин до приготування страви. Всього на сковороді зелений каррі з курки готується 25 хвилин. Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Вода - 125 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Олія - 1 Ст. Ложка
  • Зелений каррі - 2 Ст. Ложки
  • Кокосове молоко - 375 мілілітрів
  • Зелена квасоля - 100 грам
  • Сік лайма - 1 Ст. Ложка
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
  • Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
  • Цукор коричневий - 2 чайних ложки
  • Braai - 7 штук (листочки)
зелений каррі з курки - фото крок 1
На сковороді розігріти масло, обсмажити цибулю і зелене каррі. Смажити кілька хвилин.
зелений каррі з курки - фото крок 2
Додати кокосове молоко і воду, довести до кипіння.
зелений каррі з курки - фото крок 3
Додати курку і квасоля, перемішати. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати 15-20 хвилин.
зелений каррі з курки - фото крок 4
Додайте соєвий соус.
зелений каррі з курки - фото крок 5
Додайте сік лайма.
зелений каррі з курки - фото крок 6
Додайте цукор, сіль. Перемішайте. В самому кінці додайте зелень.
зелений каррі з курки - фото крок 7
Подавайте з рисом. Смачного!

Схожі рецепти