Рецепт Просте каррі з курки фото

Просте каррі з курки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Каррі

Рецепт приготування простого каррі з курки. Пряне і гостре каррі з курки добре підійде до вечері або на обід.

Дуже смачна страва індійської кухні. У приготуванні на свій смак можна регулювати кількість прянощів і солі. Блюдо виходить ароматним і гострим.

  • Часник - 3 зубчики
  • Імбир - 2 Ст. Ложки
  • Лимона - 0, 5 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Каррі - 2 чайних ложки
  • Перець, сіль - За смаком
  • Мелений чорний перець - 2 чайних ложки
  • Куряча грудка - 2 штуки
просте каррі з курки - фото крок 1
1. На дрібній тертці натираємо імбир і часник. Потім кладемо все в миску. Додаємо сюди чорний перець, рослинна олія, сіль, лимонний сік і каррі. Все добре перемішуємо і на час відставити убік.
просте каррі з курки - фото крок 2
2. Невеликими шматочками нарізаємо куряче філе. Потім в миску до суміші прянощів кладемо шматочки філе і гарненько перемішуємо.
просте каррі з курки - фото крок 3
3. Очищаємо цибулю, в блендері подрібнюємо дві цибулини (має вийти однорідна кашка), лук треба нарізати тоненькими півкільцями. Потім розігріваємо олію в сотейнику, кладемо туди нарізану цибулю і помішуючи, roza_ker. Смажимо приблизно хвилини чотири, до м'якості цибулі.
просте каррі з курки - фото крок 4
4. У сотейник до цибулі додаємо цибульне пюре, і, помішуючи, приблизно хвилин п'ять, roza_ker.
просте каррі з курки - фото крок 5
5. Потім додаємо сюди шматочки курячого філе з пряним маринадом, і приблизно хвилин п'ять смажимо. Не забуваємо помішувати. Робити це краще дерев'яною ложечкою. Вливаємо сюди воду, доведемо до кипіння, потім вогонь зменшимо і хвилин двадцять під кришкою тушкуємо.
просте каррі з курки - фото крок 6
6. Готове каррі викладаємо на тарілку, і подаємо до столу.

Схожі рецепти