Рецепт Карамельна глазур фото

Карамельна глазур
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Молоко, Карамель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку
Десерти

Якщо ви не знаєте, чим прикрасити свіжоспечені кексики або печиво, тоді рецепт карамельної глазурі доведеться якраз до речі! Читайте і запам'ятовуйте, щоб зробити саму звичайну випічку ще смачніше!

Карамель прикрасить будь-який виріб: від паски до печива. Її зовсім нескладно приготувати. Знадобиться тільки коричневий цукор, трохи молока і цукрова пудра. Щоб зробити карамель більш ароматною, можете додати ванілін. Готову карамельну глазур раджу підігрівати, щоб вона легше наносилася на вироби.

  • Молоко - 6 Ст. Ложок
  • Коричневий цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Ваніль - За смаком
1
Масло викладіть в сотейник (якщо сотейника немає, скористайтеся невеликий каструлькою).
Поставте сотейник на невеликий вогонь і дайте маслу повністю розтанути.
2
Потім додайте до маслу коричневий цукор і молоко. Перемішайте і варіть до повного розчинення цукру.
3
Варіть хвилини 2, пам'ятайте, що вогонь повинен бути мінімальним.
4
Готову масу зніміть з вогню, всипте цукрову пудру, гарненько збийте, щоб вона повністю розчинилася.
Дайте карамелі охолонути.
5
Додайте в готову карамель за смаком ваніль.
Карамель виходить густий і тягучою.
Можете розпочати прикрасі своїх виробів!
Смачного!

Схожі рецепти