Карамельна глазур
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, чим прикрасити свіжоспечені кексики або печиво, тоді рецепт карамельної глазурі доведеться якраз до речі! Читайте і запам'ятовуйте, щоб зробити саму звичайну випічку ще смачніше!
Карамель прикрасить будь-який виріб: від паски до печива. Її зовсім нескладно приготувати. Знадобиться тільки коричневий цукор, трохи молока і цукрова пудра. Щоб зробити карамель більш ароматною, можете додати ванілін. Готову карамельну глазур раджу підігрівати, щоб вона легше наносилася на вироби.
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Коричневий цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Ваніль - За смаком
1
Масло викладіть в сотейник (якщо сотейника немає, скористайтеся невеликий каструлькою).
Поставте сотейник на невеликий вогонь і дайте маслу повністю розтанути.
Поставте сотейник на невеликий вогонь і дайте маслу повністю розтанути.
2
Потім додайте до маслу коричневий цукор і молоко. Перемішайте і варіть до повного розчинення цукру.
3
Варіть хвилини 2, пам'ятайте, що вогонь повинен бути мінімальним.
4
Готову масу зніміть з вогню, всипте цукрову пудру, гарненько збийте, щоб вона повністю розчинилася.
Дайте карамелі охолонути.
Дайте карамелі охолонути.
5
Додайте в готову карамель за смаком ваніль.
Карамель виходить густий і тягучою.
Можете розпочати прикрасі своїх виробів!
Смачного!
Карамель виходить густий і тягучою.
Можете розпочати прикрасі своїх виробів!
Смачного!