Карамельна паска
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Наближається свято і ви в пошуку цікавих рецептів? Хочу запропонувати вам на пробу неймовірно ніжну, апетитну і смачну карамельну паску. Ласуни напевно не зможуть встояти!
Опис приготування:
Приготувати сирну карамельну паску можна не тільки з курагою, як в даному випадку, але і з будь-якими іншими добавками - горішками, цукатами, сухофруктами. Перед подачею можна полити паску глазур'ю з білого шоколаду, буде дуже смачно!
- Сир - 500 грам
- Варене згущене молоко - 300 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 100 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибокій мисці з'єднайте сир, сметану, згущене молоко і вершкове масло.
Збийте все до однорідності.
Курагу залийте окропом на пару хвилин, обсушити і подрібніть. Додайте в сирну масу і перемішайте.
Застелите форму марлею, викладіть сирну масу.
Накрийте і встановіть невеликий вантаж. Приберіть в холодильник. Кожні 6-8 годин збільшуйте вантаж, щоб карамельна паска поступово віддавала зайву рідину.
Приблизно через 3 дня паска буде готова. Акуратно зніміть форму і марлю.
Прикрасьте за бажанням і подавайте карамельну паску до столу. Світлого свята!