Рецепт Карамельна паска фото

Карамельна паска
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Солодке , Десерти , Без випічки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Наближається свято і ви в пошуку цікавих рецептів? Хочу запропонувати вам на пробу неймовірно ніжну, апетитну і смачну карамельну паску. Ласуни напевно не зможуть встояти!

Опис приготування:

Приготувати сирну карамельну паску можна не тільки з курагою, як в даному випадку, але і з будь-якими іншими добавками - горішками, цукатами, сухофруктами. Перед подачею можна полити паску глазур'ю з білого шоколаду, буде дуже смачно!

  • Сир - 500 грам
  • Варене згущене молоко - 300 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Крем - 100 грам
карамельна паска - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
карамельна паска - фото крок 2
У глибокій мисці з'єднайте сир, сметану, згущене молоко і вершкове масло.
карамельна паска - фото крок 3
Збийте все до однорідності.
карамельна паска - фото крок 4
Курагу залийте окропом на пару хвилин, обсушити і подрібніть. Додайте в сирну масу і перемішайте.
карамельна паска - фото крок 5
Застелите форму марлею, викладіть сирну масу.
карамельна паска - фото крок 6
Накрийте і встановіть невеликий вантаж. Приберіть в холодильник. Кожні 6-8 годин збільшуйте вантаж, щоб карамельна паска поступово віддавала зайву рідину.
карамельна паска - фото крок 7
Приблизно через 3 дня паска буде готова. Акуратно зніміть форму і марлю.
карамельна паска - фото крок 8
Прикрасьте за бажанням і подавайте карамельну паску до столу. Світлого свята!

Схожі рецепти