Капустяна запіканка
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт капустяної запіканки. Вельми бюджетне, але в той же час неймовірно смачна страва домашньої кухні. Смачно, ситно і дуже просто!
Пропоную вашій увазі простий рецепт приготування капустяної запіканки. Блюдо це прекрасно підійде для вечері з сім'єю або друзями, порадує вас своїм смаком і не забере багато часу. Читайте, як приготувати капустяну запіканку - просте, але дуже смачна страва:
1. Капусту дрібно наріжте і тушкуйте до готовності на рослинній олії з додаванням невеликої кількості води.
2. Фарш змішайте з нарізаною цибулею і дрібно нарізаними грибами, викладіть на сковорідку і обсмажити до готовності.
3. У форму для запікання викладіть половину капусти, потім фарш, а потім залишилася капусту.
4. Змішайте яйця, вершки і тертий сир і залийте цією сумішшю продукти.
5. Поставте форму в духовку і запікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Власне, от і все. Капустяна запіканка готова. Смачного!
- Капуста - 600-700 грам
- Фарш - 400 грам
- Печериці - 150 грам
- Цибуля - 50 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сир - 60 грам
- Сіль, спеції - - За смаком
1. Капусту дрібно наріжте і тушкуйте до готовності на рослинній олії з додаванням невеликої кількості води.
2. Фарш змішайте з нарізаною цибулею і дрібно нарізаними грибами, викладіть на сковорідку і обсмажити до готовності.
3. У форму для запікання викладіть половину капусти, потім фарш, а потім залишилася капусту.
4. Змішайте яйця, вершки і тертий сир і залийте цією сумішшю продукти.
5. Поставте форму в духовку і запікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Власне, от і все. Капустяна запіканка готова. Смачного!