Капуста з часником і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі свіжої білокачанної капусти з часником і морквою можна подати як гарнір до будь-якого м'ясної, рибного блюда або птиці. А також він хороший з гарячим відвареною картоплею.
Капуста з часником і морквою - просте й дешеве блюдо. І одночасно корисне і дуже смачне. Всі овочі добре поєднуються між собою і з заправкою з рослинної олії з оцтом, який надає пікантну кислинку. Часник додає гостроту і аромат. Готується блюдо за лічені хвилини.
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля зелена - 30 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Подсолнеченое масло - 30 мілілітрів
- Оцет 6% - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Капусту наріжте тонкою соломкою і трохи потисніть руками. Викладіть в салатник.
Морква очистіть, помийте, натріть тонкою соломкою і додайте в салат.
Часник очистіть, подрібніть будь-яким способом і викладіть в салат.
Зелену цибулю помийте і дрібно наріжте. Викладіть в салатник.
Заправте салат олією і оцтом.
Посоліть і перемішайте всі інгредієнти салату.
Капуста з морквою і часником готова. Можна подавати до столу. Смачного!