Редька з часником і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з редьки з часником і морквою порадує вас своїм незвичайним смаком. Такий салат відмінно підійде до м'ясної страви або стане легким і смачним перекусом.
Редька є не тільки смачним овочем, але ще і дуже корисним, а в поєднанні з соковитою морквою, яблуком, часником і цедрою лимона вона і зовсім незрівнянна. Такий салат користується великою популярністю у людей, які дотримуються правильного харчування, оскільки він дуже смачний, корисний і містить в собі зовсім небагато калорій. Рецепт приготування салату дуже простий, знадобиться мінімум інгредієнтів і часу.
- Редька - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яблуко візьміть краще кисло-солодке.
Морква добре вимийте під проточною водою, почистіть і натріть на тертці для корейських салатів.
Редьку очистіть від шкірки, натріть на тертці для корейських салатів і додайте її до моркви.
В окремій ємності змішайте цедру лимона і дрібно натертий часник. Перед тим як будете знімати цедру, лимон добре вимийте гарячою водою, щоб зняти воскове покриття.
Цедру лимона і часник додайте до овочів.
Яблуко очистіть від шкірки, видаліть серцевину, наріжте кубиками і додайте до решти інгредієнтів.
Додайте в салат сік лимона, оливкова олія і все добре перемішайте.
Салат з редьки з часником і морквою готовий. Перекладіть салат на блюдо і подавайте до столу. Смачного!