Редька по-корейски
(покроковий рецепт з фото)
Таку закуску, як морква по-корейськи, я впевнений, нехай не люблять, але ось люблять точно все. Вона пікантна і універсальна. А пробували корейську редьку? думаю, що ні. І дарма, це варто спробувати.
В даному блюді я використовую зовсім невелика кількість моркви. І це скоріше для того, щоб підкреслити смак редьки. Вкрай рекомендую запам'ятати, як приготувати редьку по-корейськи. Це насправді класна, хоч і проста, сніданок.
- Редька - 450 грам
- Морква - 1 штука (невеликого розміру)
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Червоний перець чилі - 1/4 чайних ложки
Помийте і очистіть редьку та моркву. Подрібніть їх соломкою, для цього найзручніше використовувати терку для корейської моркви.
Додайте до натертим овочам всі інші інгредієнти. Ретельно перемішайте все руками, цукор повинен розчинитися.
Обов'язково спробуйте. Якщо потрібно, додайте більше оцту, цукру або перцю. Залиште постояти хоча б півгодини, щоб редька як слід промаринувалося. Найсмачніше редька буде на наступний день.