Рецепт Редька по-корейски фото

Редька по-корейски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Редька
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Таку закуску, як морква по-корейськи, я впевнений, нехай не люблять, але ось люблять точно все. Вона пікантна і універсальна. А пробували корейську редьку? думаю, що ні. І дарма, це варто спробувати.

Опис приготування:

В даному блюді я використовую зовсім невелика кількість моркви. І це скоріше для того, щоб підкреслити смак редьки. Вкрай рекомендую запам'ятати, як приготувати редьку по-корейськи. Це насправді класна, хоч і проста, сніданок.

  • Редька - 450 грам
  • Морква - 1 штука (невеликого розміру)
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Червоний перець чилі - 1/4 чайних ложки
редька по-корейски - фото крок 1
Помийте і очистіть редьку та моркву. Подрібніть їх соломкою, для цього найзручніше використовувати терку для корейської моркви.
редька по-корейски - фото крок 2
Додайте до натертим овочам всі інші інгредієнти. Ретельно перемішайте все руками, цукор повинен розчинитися.
редька по-корейски - фото крок 3
Обов'язково спробуйте. Якщо потрібно, додайте більше оцту, цукру або перцю. Залиште постояти хоча б півгодини, щоб редька як слід промаринувалося. Найсмачніше редька буде на наступний день.

Схожі рецепти