Кабачки з морквою і часником
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати кабачки з морквою і часником. Це ідеальна овочева закуска - проста, pikantnaya, апетитна і дуже смачна.
1. Насамперед вимийте і висушіть кабачки. Наріжте середніми кільцями і посоліть за смаком.
2. На сковороді розігрійте олію і Відведіть туди кабачки (можна при бажанні доповнити цей простий рецепт кабачків з морквою і часником паніруванням з борошна для більш рум'яної скоринки). Смажте з двох сторін.
3. Тим часом очистіть моркву і натріть на дрібній тертці або середньої.
4. Додайте пропущений через прес часник і майонез за смаком. Все як слід перемішайте.
5. Сир натріть на тертці, додайте трішки майонезу.
6. Обсмажені кабачки перекладіть на тарілку і відразу накрийте невеликою кількістю тертого сиру.
7. Зверху викладіть моркву з часником.
8. Ось і весь простий варіант, як приготувати кабачки з морквою і часником. Закуску можна подавати до столу гарячою і холодною, вона прекрасна в обох випадках.
За смаком можете доповнити свіжою зеленню або апетитним соусом.
Смачного!
- Кабачки - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Сир - 150 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 2-5 зубчиків
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
2. На сковороді розігрійте олію і Відведіть туди кабачки (можна при бажанні доповнити цей простий рецепт кабачків з морквою і часником паніруванням з борошна для більш рум'яної скоринки). Смажте з двох сторін.
3. Тим часом очистіть моркву і натріть на дрібній тертці або середньої.
4. Додайте пропущений через прес часник і майонез за смаком. Все як слід перемішайте.
5. Сир натріть на тертці, додайте трішки майонезу.
6. Обсмажені кабачки перекладіть на тарілку і відразу накрийте невеликою кількістю тертого сиру.
7. Зверху викладіть моркву з часником.
8. Ось і весь простий варіант, як приготувати кабачки з морквою і часником. Закуску можна подавати до столу гарячою і холодною, вона прекрасна в обох випадках.
За смаком можете доповнити свіжою зеленню або апетитним соусом.
Смачного!