Рецепт Кабачки з морквою і часником фото

Кабачки з морквою і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Поспішаю поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати кабачки з морквою і часником. Це ідеальна овочева закуска - проста, pikantnaya, апетитна і дуже смачна.

Опис приготування:

1. Насамперед вимийте і висушіть кабачки. Наріжте середніми кільцями і посоліть за смаком.

2. На сковороді розігрійте олію і Відведіть туди кабачки (можна при бажанні доповнити цей простий рецепт кабачків з морквою і часником паніруванням з борошна для більш рум'яної скоринки). Смажте з двох сторін.

3. Тим часом очистіть моркву і натріть на дрібній тертці або середньої.

4. Додайте пропущений через прес часник і майонез за смаком. Все як слід перемішайте.

5. Сир натріть на тертці, додайте трішки майонезу.

6. Обсмажені кабачки перекладіть на тарілку і відразу накрийте невеликою кількістю тертого сиру.

7. Зверху викладіть моркву з часником.

8. Ось і весь простий варіант, як приготувати кабачки з морквою і часником. Закуску можна подавати до столу гарячою і холодною, вона прекрасна в обох випадках.

За смаком можете доповнити свіжою зеленню або апетитним соусом.

Смачного!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Сир - 150 грам
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
1. Насамперед вимийте і висушіть кабачки. Наріжте середніми кільцями і посоліть за смаком.

2. На сковороді розігрійте олію і Відведіть туди кабачки (можна при бажанні доповнити цей простий рецепт кабачків з морквою і часником паніруванням з борошна для більш рум'яної скоринки). Смажте з двох сторін.

3. Тим часом очистіть моркву і натріть на дрібній тертці або середньої.

4. Додайте пропущений через прес часник і майонез за смаком. Все як слід перемішайте.

5. Сир натріть на тертці, додайте трішки майонезу.

6. Обсмажені кабачки перекладіть на тарілку і відразу накрийте невеликою кількістю тертого сиру.

7. Зверху викладіть моркву з часником.

8. Ось і весь простий варіант, як приготувати кабачки з морквою і часником. Закуску можна подавати до столу гарячою і холодною, вона прекрасна в обох випадках.

За смаком можете доповнити свіжою зеленню або апетитним соусом.

Смачного!

Схожі рецепти