Качка з овочами та рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування качиних грудок з овочами і Малом на гарнір. Китайська кухня.
Кількість порцій: 4
- Мал - 250 грам
- Качина грудка - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний перець - 1 щіпка (за смаком)
- Оливкова олія - 1 штука
- Цибуля - 100 грам
- Кольорова капуста - 1/4 штуки
- Жовтий перець - 1 штука
- Мигдаль - 2 Ст. Ложки
- Апельсиновий сік - 1/8 L
- Морква - 1 штука
- Соєвий соус - 1 штука
- Імбир - 1 штука
- Чилі - 1 штука (по бажанню)
Складові:
Розігріти духовку до 180 З. Посипати качині грудки сіллю і перцем. Налити в сковороду трохи оливкового масла. Помістити грудки в сковороду шкірою вниз. Злегка обсмажити, а потім поставити в духовку. Готувати протягом 10 хвилин. М'ясо повинно вийти блідо-рожевою. Промийте і наріжте кольорову капусту. Відварити горох і капусту в підсоленій воді. Після чого потрібно промити все під холодною водою. Нарізати комквати (карликові апельсини) на невеликі шматочки.
Нарізати інші овочі соломкою. Покришити мигдаль. Відварити Мал у киплячій підсоленій воді.
У сковороді розігріти масло, обсмажити овочі, імбир і мигдаль. Додати комквати і залити апельсиновий сік з соєвим соусом. Можна покришити трохи чилі.
Нарізати качині грудки на шматочки. Подавати разом з овочами.