Рецепт Качка з овочами та рисом фото

Качка з овочами та рисом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах, Крупи, Мал, Качка, Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування качиних грудок з овочами і Малом на гарнір. Китайська кухня.

Кількість порцій: 4
  • Мал - 250 грам
  • Качина грудка - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Чорний перець - 1 щіпка (за смаком)
  • Оливкова олія - 1 штука
  • Цибуля - 100 грам
  • Кольорова капуста - 1/4 штуки
  • Жовтий перець - 1 штука
  • Мигдаль - 2 Ст. Ложки
  • Апельсиновий сік - 1/8 L
  • Морква - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 штука
  • Імбир - 1 штука
  • Чилі - 1 штука (по бажанню)
качка з овочами та Малом - фото крок 1
Складові:
качка з овочами та Малом - фото крок 2
Розігріти духовку до 180 З. Посипати качині грудки сіллю і перцем. Налити в сковороду трохи оливкового масла. Помістити грудки в сковороду шкірою вниз. Злегка обсмажити, а потім поставити в духовку. Готувати протягом 10 хвилин. М'ясо повинно вийти блідо-рожевою. Промийте і наріжте кольорову капусту. Відварити горох і капусту в підсоленій воді. Після чого потрібно промити все під холодною водою. Нарізати комквати (карликові апельсини) на невеликі шматочки.
качка з овочами та Малом - фото крок 3
Нарізати інші овочі соломкою. Покришити мигдаль. Відварити Мал у киплячій підсоленій воді.
качка з овочами та Малом - фото крок 4
У сковороді розігріти масло, обсмажити овочі, імбир і мигдаль. Додати комквати і залити апельсиновий сік з соєвим соусом. Можна покришити трохи чилі.
качка з овочами та Малом - фото крок 5
Нарізати качині грудки на шматочки. Подавати разом з овочами.

Схожі рецепти